A teraz si das, kolac ci keks... Vsak od pondelka A pondelok: Ale mne sa nechce cvicit
Rano som vstal, nejak som sa vytackal do skoly, vdaka kuponu som unikol odpovedi z chemie, ucku z BIO som zasypal infom, tak mi dala 1ku a nakoniec som siel na Jutsu prvy krat v kimone....
tak najprv nultá telesná, 5 hodín škola, potom som prišla domov, najedla sa, šla vonku, behali sme po meste, potom sme šli s triedou na nejaký koncert z ktorého som sa teraz vrátila a idem si chystať tašku na zajtra
stihla som aj epicky rýchle latté a stihla som bus ^_^
šla som sa navečerať, potom som z toho skoro umrela,
prišla som dom, prezliekla som sa, šla som oberať jablká
pak som napísala krátku esej, šla som do fitka, prišla domov, trochu umrela, polhodinu odpočívala, teraz som vyliezla zo sprchy, idem si navariť a učiť sa a najskôr sa asi aj pomilujem.
Povedala by som, že zobudila som sa o šiestej, ale to nie je pravda, lebo som celú noc nespala (zase). Tak som vyšla z postele o šiestej, šla do práce, tam som bola do pol štvrtej, prišla som domov, učila sa, popíjala so spolubývajúcimi a teraz sa idem pokúsiť spať.
ráno písomka, potom niekoľkohodinové počítanie domácej úlohy (preháňam, bola to len hodina a pol), potom nejaká prednáška na fakulte informatiky, potom mám štvorhodinové okno a potom aikidó
A pred chvíľou som sa vykurvil s najlepšou kamarátkou a ona ma zamotanú hlavu lebo má frajera a strašne ju to serie Mňa zas serie, že jej frajer nie som ja. Ach boha.
od rána cviká v škole, cez 2 hodinové okno som hľadala darček kamarátke, vybrala si topánočky, bola pozreť zákonník v kníhkupectve, v parčíku sa učila,potom zase cviká a po príchode na intrák čekovala matiku a chémiu, pozrela panelák, ale inak nič
ja som vstala,na ranajky som mala ryžové chlebíky a jogurt,ktorým som sa zabrindala tak som sa musela prezliecť.kedže som sa prezliekala nestíhala som do školy,tak som sa musela ponáhlať.ako som sa ponáhlala tak som aj pekne padla, oškrela si ruky a roztrhla gate na koleni. kedže som padla na studenú zem, celý deň som dnes kýchala.a kedže mám smiešne kýchanie všetci sa mi smiali.v škole sme mali prednášku cez ktorú som si kreslila a cviko cez ktoré sme si merali tep.potom som išla domov.doma som si dala na obed praženicu s hríbmi a lahla som si.ked som sa zobudila bola som chorejšia ako predtým tak som si dala čaj.na mejly som sa dočítala že ma nezobrali na brigádku a že vo štvrtok odpadáva výuka ale mne samozrejme nie.na večeru som urobila velice fajnú vec z lístkového cesta a kopy syra.potom som pozerala televízku a teraz píšem tento blábol.
pristúpila som k tomu velmi zodpovedne, čo vzhladom nato že moc krát tu nič nekomentujem značí teplotu.teraz idem spať.
fajčíš? piješ? jazdíš na aute? porátaj si len spotrerbné dane, potom si prirátaj dépéháčku a samozrejme už samotná výplata je pekne zdanená... neviem či to bude 30 € ešteže nefajším a nepijem, už len pre to aby som na cigánov neplatil
vstala som, vizualizacia, meditacia, cvicenie, sprcha, ranajky, anglina, citanie knihy, ucenie rano a potom hor sa na brigadu a teraz som na nete a citam si popri surfovani nieco do skoly
minecraft v real mode HD textury zbavene vsetkych bugov a lagov akurat ma sralo ze beton si musim miesat rucne spachtlou lebo vrtacka ma zas zodrate uhliky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A teraz si das, kolac ci keks... Vsak od pondelka A pondelok: Ale mne sa nechce cvicit
Rano som vstal, nejak som sa vytackal do skoly, vdaka kuponu som unikol odpovedi z chemie, ucku z BIO som zasypal infom, tak mi dala 1ku a nakoniec som siel na Jutsu prvy krat v kimone....
» encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Tak to si musel byt slusny sud priatelu, mne po 12tich kazdy povedal, ze staci
som rátal že každý mesiac platín do štatu v priemere 800€ a ked vidím čo s tými peniazmy čo si musím tvrdo odmakať robí štát tak mi je zle...
stihla som aj epicky rýchle latté a stihla som bus ^_^
šla som sa navečerať, potom som z toho skoro umrela,
prišla som dom, prezliekla som sa, šla som oberať jablká
pak som napísala krátku esej, šla som do fitka, prišla domov, trochu umrela, polhodinu odpočívala, teraz som vyliezla zo sprchy, idem si navariť a učiť sa a najskôr sa asi aj pomilujem.
Ďakujem za spýtanie
-na prvej hodine som si napisala essay na temu "Differences between Mitch and Stanley" z knihy A streetcar named desire
-na druhej reading
-na piatej test z nosky
-na 8.,9. konverzovala z francuzstinyyyy
-citala som knizku cestou domov
-oddychovala som
flakala so msa na internete
-nervacila kvoli pavvukom
tak
A pred chvíľou som sa vykurvil s najlepšou kamarátkou a ona ma zamotanú hlavu lebo má frajera a strašne ju to serie Mňa zas serie, že jej frajer nie som ja. Ach boha.
pristúpila som k tomu velmi zodpovedne, čo vzhladom nato že moc krát tu nič nekomentujem značí teplotu.teraz idem spať.
ja som za 9. mesiac zaplatil dokopy možno 30 euro odomňa nedostane nič tento štát