nič extra... na 20narodky som o 8:00 sedel v autoškole a písal test, potom mrzol na cvičisku že sa mi nohy triasli že neviem ako som to spravil nakoniec aj jazdu... takže také narodky a inak ako vždy torta od babky, chvilku posedenie so všetkými a rozprávanie sa.
Mali sme prave akýsi motivačný alternatívny tréning. Takže som behal po areáli nášho krásneho miestečka uprostred ničoho, smutne som čumel do zeme a opakovane odpovedal na manažérove otázky "Is there anything wrong?"
Ale večer som dostal tortu. A partia úplne cudzích ľudí mi zaspievala Happy bday. Bolo to hrozne skľučujúce.
A ešte som dostal asi 3 deci dakeho špeci rumu.
@dokonalygentleman Ako mravnostný ombudsman som síce mohol toto svoje intímne tajomstvo taktne premlčať, ale nech slúži ako výslovné memento pre všetkých (ne)šťastne obdarovaných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@Freedef 20€ ?
Ale večer som dostal tortu. A partia úplne cudzích ľudí mi zaspievala Happy bday. Bolo to hrozne skľučujúce.
A ešte som dostal asi 3 deci dakeho špeci rumu.
Celé tie roky ho mám odložený v chladničke.