@Wefinka Nevšímaj si ich - tých neskonale vyšklebených a bezstarostných ateistov, ktorí budú do veriacich furt vyrypovať, vysmievať sa a pritom zďaleka nič nechápať. On sem príde aj niekto normálny a poradí ti.
ahoj...my sme mali mať birmovku minulý týždeň, ale zrušili ju. Ja som si už aj kúpila šaty. Najprv som si myslela, že ich musíme mať biele, ako na svadbe alebo na prijímaní, ale potom som sa dozvedela, že môžu byť aj čierne. Čiže teraz mám čierno-biele a k tomu som si kúpila aj čierne bolerko. A sú také kúsok nad kolená. Ale môžu byť hocijakej farby aké ti napadnú. Len aby boli sviatočné, a nie také jednoduché ako sú letné šaty. A z vlasmi to ešte neviem, ale niečo jednoduché asi. Nie veľmi vyčesané. A nezabudni si zobrať nejaké pekné šperky.
@krutafunebracka ale tým luďom tie fanatické babky jebú kaleráby do hlavy už od prvého dňa čo sú na svete, takže tam často úplne zmagorení idú dobrovolne
ja mam birmovku 17.10 a obliekam si cierne nohavice, cierne lodicky, cierny top a sive sako skratka idem za elegantneho cloveka snad to nejako prezijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Dostávajú sa za to prachy? Kde to môžem absolvovať?
Aj v RANNOM KRESŤANSTVE to tak bolo, že ľudia sa krstiť mohli, až keď boli plnoletí, 21 rokov, DVADSAŤJEDEN ROKOV!
Je to choré, keď ich k tomu prinútia nejaké dementné vypatlané fanatické babky alebo tak.
Pamätám si, keď môj ujo na to pindal, že ho pokrstili ako decko, že nemal právo si vybrať, či chce alebo nechce. Fuj, nejaké šťanky aby tam liali!