@edovrat možno máš hudobný sluch Ja som proste počúval to, čo sa mi páčilo, a keďže niesom z moc bohatej rodiny, tak som bol v detstve rád, že sme mali kazetový prehrávač a na ňom staré hity
Cez Petra Nagya, Beátu Dubasovú, Vaša Patejdla, Nogu a Skrúcaného atď. som prešla na Lunetic, Backstreet boys, Spice Girls, DJ Bobo,... a všetko, čo púšťali v tom čase na Vive. Potom Nataliu Oreiro, Thaliu, Shakiru... Vyrastala som na komercii
Od skolky po strednu som presiel takmer vsetkym, uplne na zaciatku klasicky rock, lebo to pocuvali rodicia, hlavne Kiss Potom som sa nasiel v punkrocku, bol som silny blinkac a chcel som si dat vytetovat 182 na lytko To ma casom (nastastie) preslo a namotal som sa na rap, cize som bol zas velky westcoast 4 life.. potom to akosi vyslo z mody a chvilu som fical na elektronike, rozne techno a dnb veci, ale to ma dlho nedrzalo.. neskor ked som mal (opat) pocit ze toto je to prave, objavil som metal, tiez som to dlho nevydrzal, zistil som, ze je to pre mna prilis agresivne... no a potom som dospel a zacala sa mi pacit kvalitna hudba od kvalitnych interpretov To mi ostalo doteraz
Najmenšia do takých 6tich rokov, tak to sme počúvali Peter Nagy a deti... + hity ako Mandarinka Darinka...
Potom od 6 do 10 rokov, to, čo hrali v rádiu, Britney vtedy fičala, Thalia, Natalia Oreiro...
Od 10-12 rokov Avril..
Potom som začala chodiť na Finaliu, som prešla na Nightwish, Apocalypticu, Metallicu, Evanescence, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Epica, Within Temptation.... a veci tomu podobné... To trvalo tak do 15ky, 16ky ešte... vtedy som mala chvilku aj reggae eru prelínajúcu sa s metalom
A teraz rocknroll... 60te,70te roky... Jimi Hendrix, Zeppelin, Janis Joplin..... a tak dal :p
do 12 rokov.. elán, lucku vondráčkovú, petra nagya a deti, pink floyd, queen
do 15 natashu bedingfield, avril, greenday, sum41, blink182, peha
15-17 velvet underground, the clash, RHCP, led zeppelin, muse, kasabian, the kooks, the kinks, the subways, lavagance, komajota, imt smile, chikiliki, kirshner,jaro filip,
od 18 všehochuť (čo sa dá označiť slovom hudba. takže alternatíva, rock, kvalitný punk, pop, ska, indie, všetko pekné
do 10 rokov- samé sprostosti, také decké pesničky a tak dále
11 rokov- nejako som sa dostal ku metallice , to bola akási brána ku ostatným skupinám(na ktoré som prišiel až neskôr), neskôr to bol bohužiaľ rap čo pokladám za premrhané obdobie ,a po rape som sa dostal cez kamoša ku elektronickej hudbe ktorá ma drží doteraz (samozrejme už nie techno ale poriadnu elektronickú hudbu- trance,house ale aj dNb a dubstep ale to pomenej) a vrátil som sa k rocku a metalu a už som ho počúval tak "serióznejšie" a to trvá do teraz
Keď som bol malý tak všetko komerčné. Nickelback, Avril Lavigne a také hovadiny. Pomaly to dospelo k tomu, že som začal počuvať Wondera, Boston, ale aj anglické poprockové veci ako strokes,libertines,the cure a pod. Ale začala ma baviť tak trochu aj elektronika, myslím tým elektropop neontrees,maroon5 apod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a len tak na zasmiatie
tak , takéto niečo som počúvala , hitovky
po štrnástich som začal fičať na rocku a dopracovalo sa to až k Japan rock, Jpop, Krock a tak
Lady Gaga, Shakira
(v 16tich sa to síce začalo lámať, ale to je teraz nepodstatné
Cez Petra Nagya, Beátu Dubasovú, Vaša Patejdla, Nogu a Skrúcaného atď. som prešla na Lunetic, Backstreet boys, Spice Girls, DJ Bobo,... a všetko, čo púšťali v tom čase na Vive. Potom Nataliu Oreiro, Thaliu, Shakiru... Vyrastala som na komercii
aa najviac asi linkin park, iné kafe, evanescence a takéto
Potom od 6 do 10 rokov, to, čo hrali v rádiu, Britney vtedy fičala, Thalia, Natalia Oreiro...
Od 10-12 rokov Avril..
Potom som začala chodiť na Finaliu, som prešla na Nightwish, Apocalypticu, Metallicu, Evanescence, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Epica, Within Temptation.... a veci tomu podobné... To trvalo tak do 15ky, 16ky ešte... vtedy som mala chvilku aj reggae eru prelínajúcu sa s metalom
A teraz rocknroll... 60te,70te roky... Jimi Hendrix, Zeppelin, Janis Joplin..... a tak dal :p
ale základy som získala ako prťatá od tatka - Led Zeppelin, Sex Pistols, Guns n Roses, Metallica, Queen....proste stará dobrá klasika
do 12 rokov.. elán, lucku vondráčkovú, petra nagya a deti, pink floyd, queen
do 15 natashu bedingfield, avril, greenday, sum41, blink182, peha
15-17 velvet underground, the clash, RHCP, led zeppelin, muse, kasabian, the kooks, the kinks, the subways, lavagance, komajota, imt smile, chikiliki, kirshner,jaro filip,
od 18 všehochuť (čo sa dá označiť slovom hudba. takže alternatíva, rock, kvalitný punk, pop, ska, indie, všetko pekné
A TERAZ SOM STARÁ
11 rokov- nejako som sa dostal ku metallice , to bola akási brána ku ostatným skupinám(na ktoré som prišiel až neskôr), neskôr to bol bohužiaľ rap čo pokladám za premrhané obdobie ,a po rape som sa dostal cez kamoša ku elektronickej hudbe ktorá ma drží doteraz (samozrejme už nie techno ale poriadnu elektronickú hudbu- trance,house ale aj dNb a dubstep ale to pomenej) a vrátil som sa k rocku a metalu a už som ho počúval tak "serióznejšie" a to trvá do teraz