U mňa sú to zatiaľ najlepšie roky. A stále sa to zlepšuje, tak hádam sa nič nepokazí!
A je toho určite veľa! Ale hlavne nezabudnem na veľa skvelých a zaujímavých ľudí, ktorých som v tomto období spoznala, či už v škole alebo mimo. A veľa vecí čo ma naučili alebo čo som sa naučila.
výlet som naj mala v tretom ročníku, môj prvý a posledný s tou školou (bolo fakt super!)
lásky som nezažila (v prváku som chodila s jedným týpkom ale nevyšlo to), trapasy som žiadne nemala
nemala som nejako extra rada ľudí s ktorými som bola, takže som bola asociál, ktorý si hľadal kamarátov inde ako v škole, z toho dôvodu som nebola na žiadnej inej školskej akcii, párty a tým pádom ani drogy a sex neprichádzali do úvahy
proste.. akoby som na tej škole nikdy nebola
kopec vecí. veľa platonických lások. veľa chatovačiek. veľa som chodila poza školu. ukecala som triedu aby sme ušli von oknom z poslednej trojhodinovky. náš ročník urobil najlepšie kabu za celú históriu školy. a najviac si vážim, že tak ako jedno priateľstvo začalo v mojom detstve, tak pokračovalo aj na strednej a drží dodnes, a som najvďačnejšia na svete za tú ženu
Ako introvert a niekdajší samotár som bola úplne izolovaná, takže zo školy nemám takmer žiadne zážitky. Čo sa týka osobného života, prvý ročník úplná depresia (vrátane sebapoškodzovania sa) bez hádam jediného svetlejšieho dňa. Potom neskôr naďalej nulový sociálny život, ale zato ten virtuálny prekvital, celé dni som si písala s ľuďmi na nete cca v druháku som spoznala jedného kamaráta, potom nie kamaráta a potom zase kamaráta, s ktorým som v kontakte dodnes a v tretiaku som spoznala lásku môjho života, a s ním som potom dobehla zážitky, trapasy, výlety a sexy vlastne všetko okrem párty a drog, na to jednoducho nie som a nikdy nebudem no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A je toho určite veľa! Ale hlavne nezabudnem na veľa skvelých a zaujímavých ľudí, ktorých som v tomto období spoznala, či už v škole alebo mimo. A veľa vecí čo ma naučili alebo čo som sa naučila.
emocionálny dopad na mňa bol 10 z 10
ale tak mám super spomienky, zážitky, spoznala som super ľudí a som za to rada
lásky som nezažila (v prváku som chodila s jedným týpkom ale nevyšlo to), trapasy som žiadne nemala
nemala som nejako extra rada ľudí s ktorými som bola, takže som bola asociál, ktorý si hľadal kamarátov inde ako v škole, z toho dôvodu som nebola na žiadnej inej školskej akcii, párty a tým pádom ani drogy a sex neprichádzali do úvahy
proste.. akoby som na tej škole nikdy nebola
» adf.ly/1dfYS3...