mnoho vecí. napríklad už len celkovo fungovanie na vysokej škole. strašne som sa bála že nebudem ničomu rozumieť a že si budem musieť všetko vybavovať a organizovať sama, ale keď som sem prišla tak kukám, že ten systém je fakt celkom blbuvzdorný a je to pohodička.
@boolean odisiel som na Taiwan a po par mesiacoch zitia z uspor som si vytvoril pasivne prijmy cez moj blog. Vacsinu dna travim na plazi, alebo jazdim na motorke
winged eyeliner
nie fakt, lyzovanie. mal som z toho hrozne panicke stavy, dokonca raz som uz stala na svahu hore a dostala som taky panicky zachvat, ze som si musela dat dole lyze a zist dole pesi. a tento rok som to skusila zas na malych kopcekoch a zistila som, ze je to super a megazabava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
teda ale bez dakej techniky
nadväzovať vzťahy s ludmi
Aj tak je to podľa mňa nechutné a nepraktizujem to. Ale, bol som zvedavý aj ex a všetko treba vyskúšať.
nie fakt, lyzovanie. mal som z toho hrozne panicke stavy, dokonca raz som uz stala na svahu hore a dostala som taky panicky zachvat, ze som si musela dat dole lyze a zist dole pesi. a tento rok som to skusila zas na malych kopcekoch a zistila som, ze je to super a megazabava