Dnes som našiel 5€ na zemi. Strašne ma to potešilo. Môžem ich minut na vino z lidlu za 1,6€. A tak ma zaujima, čo ste VY v poslednej dobe našli? Niečo, čo vás potešilo.
čože? nie je nič horšie ako lacný alkohol
hmmm záleží čo považuješ za poslednú dobu ja moc vecí nenachádzam, ale ak už mám niečo napísať tak niekedy pred mesiacom pavúka v izbe a odvtedy ich nachádzam v každom rohu najmä našej školy a už mám traumu
Nasiel som sposob ako mozem chodit na prednasky bez toho aby niekto kontroloval ci mam alebo nemam preukaz...a nesmierne ma to tesi, citim sa fajn kedze aj robim nieco zle ale zaroven aj nieco dobre pre seba
včera mi barmanka vrátila peňaženku, ktorú som v tom podniku stratila asi pred mesiacom mala som tú peňaženku dosť piči, lebo bola stará a nechutná, dokopy v nej bola iba neplatná kreditka, vizitka zo svadobného salónu a nejaké ryšavé, ale hrozne ma potešilo, že mi ju dievčence tak dlho opatrovali že si pamätali môj face a že som v tej peňaženke našla všetko čo v nej bolo keď som ju naposledy videla
ále, nenašiel som nič, akurát je mi teraz príjemnejšie, keď mi jedna kolegyňa odišla na dovolenku a rozumeli sme si, tak máme novú kolegyňu, s ktorou si síce nerozumiem... ale tak teraz je v práci taká pohoda, aj mi chýba tá ďalšia kolegyňa, ale keď ja mám všetky kolegyne rád @smilerrr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
(dobre nenasla som ho, iba sme sa po styroch rokoch pisania konecne videli - neplanovane a bolo to uplne krasne)
hmmm záleží čo považuješ za poslednú dobu ja moc vecí nenachádzam, ale ak už mám niečo napísať tak niekedy pred mesiacom pavúka v izbe a odvtedy ich nachádzam v každom rohu najmä našej školy a už mám traumu