Dúfam že o mesiac budem môcť povedať, že som vyučený informatik.. Rozhodnutie ísť na infošku ľutujem a radšej by som išiel na gympel a na výšku na humanitné vedy (viem som čudný a zvyčajne to býva naopak).
Ehh studujem chem inzinierstvo a denne to lutujem, lebo vo vsetkom na svete (okrem sportu) by som bola lepsia nez v tom avsak aj v tom som dost dobra, co mi robi dobre
A o buducnosti predstavu nemam, jednak nebudem chodit 5, pripadne 9 rokov na univerzitu, aby som potom robila nieco odveci. Dvak ma ale celkom odpudzuje to prostredie v priemysle.
studujem nieco co ma bavi ale som strasny lajdak, ucebne metody praktizovane v skolach mi nic nehovoria, vzdy som sa najviac naucil ked som si sam za to sadol. studoval som sš strojarstvo graficke systemy, a isiel som na vš elektrotechnika informatika automatizacia a tak taky multiodbor. je to velmi narocne ale velmi zaujimave, a aj pracujem v odbore, lenze chce to vela energie stale sa ucit nove veci. proste viem ze nikdy v tom nebudem dost dobry pokym nevynalozim extra usilie, co napr niektori vobec nemusia.
OA, a nepracujem vo svojom odbore, lebo som si našla niečo lepšie, no keby nemám túto prácu tak by mi nevadilo robiť niečo v súvislosti s tým čo som vyštudovala
Študoval som marketing. Neľutujem, akurát tam mohlo byť viac marketingu a menej zbytočností. V práci sa zaoberám marketingom, grafickým dizajnom a sklad. hospodárstvom.
ako strednú som vyštudovala HA a pracovať v odbore by ma možno aj bavilo - možno ako sprievodca, prípadne v CK, alebo niečo v tom zmysle..
no momentálne som na VŠ - študujem jazyky, čo je v podstate (alebo môže byť) späté s mojím stredoškolským odborom.. viem si predstaviť nejaké to prepojenie medzi tým.. a áno, určite chcem zostať vo svojom odbore, inak by som to neštudovala..
@fxx takto, zahliadla som tu uz nejaky ten tvoj blog ci status a fakt klobuk dole ohladom toho co robis a ako robis. Ale hento je asi len utopia, kazdopadne by to bolo urcite pekne
Študujem so called "matematické metódy v ekonómii" (v podstate fancy názov pre zmes operačného výskumu, kvantitatívnej ekonómie a ekonometrie). Na MSc. budem buď pokračovať v ekonometrii, alebo ju switchnem za finančnú matematiku, uvidí sa. Boh vie, kde nakoniec skončím, ale tipoval by som to na nejakého analytika.
obchod a podnikanie v cestovnom ruchu......nepracujem v odbore ....no vlastne v podstate robiť v hoteli je sucastou cestovného ruchu tak niesom uplne odveci
a kebyže mozem znova tak by som sla na hotelovku lebo to by som teraz využila najviac
Odbor mam vystudovany grafik digitalnych medii, a ano, od strednej pracujem vo svojom odbore, i keď to už davam pomaličky do uzadia, pretože vždy hľadam nove priležitosti a vyzvy aj v inych oboroch pre ktore citim vášeň a v ktorych sa chcem rozvýjať
Ja si teda ani vobec nedokažem predstaviť, žeby som si našiel akesi zamestnanie a zotrval v tej praci, v tom obore a v tej činnosti dalsich 50 rokov dookola, to si neviem predstavit ani v tom čo ma najviac bavi a naplna
Nechcem pracovať vo svojom odbore, ktorý vyštudujem, ale nikdy nebudem ľutovať, že som si vybrala, čo som si vybrala. Mám aspoň možnosti, čo môžem robiť a budem pripravená. Len ma to nebaví, no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
vyse 7miliard ludi su mojimi potencionalnymi zakaznikmi
A o buducnosti predstavu nemam, jednak nebudem chodit 5, pripadne 9 rokov na univerzitu, aby som potom robila nieco odveci. Dvak ma ale celkom odpudzuje to prostredie v priemysle.
no momentálne som na VŠ - študujem jazyky, čo je v podstate (alebo môže byť) späté s mojím stredoškolským odborom.. viem si predstaviť nejaké to prepojenie medzi tým.. a áno, určite chcem zostať vo svojom odbore, inak by som to neštudovala..
a kebyže mozem znova tak by som sla na hotelovku lebo to by som teraz využila najviac
Ja si teda ani vobec nedokažem predstaviť, žeby som si našiel akesi zamestnanie a zotrval v tej praci, v tom obore a v tej činnosti dalsich 50 rokov dookola, to si neviem predstavit ani v tom čo ma najviac bavi a naplna
34 a spol