Laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve..... lebo ma nevzali na medinu, ale tento odbor som si tak obľubila že ma to veľmi baví, a medinu druhý krát neskúšala....je to veľmi zaujímavá a pestrá práca...
@rheia môže byť aj to, ale vačšinou práca v zdravotníctve ako vyšetrenia krvi, moču, stolice, výterov zo všadial ... na mikrobiologii, trebárs aj na trasfúzke a hematologii, imunologia, genetika má to široký rozsah, ale kde praxujemje: mikrobiologia, biochemia imunologia, patologia, hematologia a transfuzologia je to pestré no
Právo. A študujem ho preto, lebo som mala nutkanie, že by ma to mohlo baviť. Už som v 5. ročníku a myslím, že som sa vo výbere nemýlila a spätne by som nič nemenila.
Toho roku idem na urgentnu zdravotnu starostlivosť ^^ prečo? za a) nezobrali ma na medicínu a myslím že je to odbor tomu najpríbuznejší (budúci rok skúšam znova) a za b) ak by nevyšla medicína tak ma ta robota bude určite baviť
@bibla to je super hlasila som sa pred rokom na protetiku, ale vtedy to menili a vsetky bc odbory dali pod strojarinu a to som nechcela. Nech sa dari
Studujem chemicke inzinierstvo, lebo..eee, chcela som ist studova chemiu do Skotska, ale jednak som nechcela skoncit so vzdelanim pre vyskumnu cinnost, jednak v Skotsku ocividne nie som Takze to bola najperspektivnejsi pribuzny odbor. Vobec som nan vlastne nechcela ist koncom strednej, ale teraz to milujem a ovela viac ma bavi ta engineering zlozka nez chemia, keby som to bola vedela, tak druhykrat mozno idem na strojne.
Personálny manažment. A preto, že pred 3 rokmi som hľadala niečo, kde bude veľa ekonomiky Mojou prvou voľbou bola EF UMB, no tam ma nezobrali na odbor, ktorý som chcela, ale na iný. Tak som inde.
@corwinuss Hej hej, nakoniec zubné lekárstvo ale už sa teším, lebo nás tam bude máličko takže Brno zvíťazilo nad MT nakoniec? ako vidím, tak ten Martin sme teda obaja nechali plávať...
psychologiu, lebo som to vždy chcela študovať a baví ma to. a pôvodne som chcela aj pomáhať ľudom, lenže som zistila že 99% ľudom niet pomoci (lebo ju sami odmietaju) takže to študujem hlavne pre vlastné potešenie. ked niekomu nahodou pomôžem bude to len bonus
idem do prváku na medicínu
a chcem to študovať, pretože mám v hlave takú víziu, že budem iný lekár ako ostatní, a že aspoň svojou troškou prispejem k zmene pohľadu pacienta voči lekárovi
a uvidíme ako bude na škole..
@rheia Hej v MT sme uvolnili miestočko niekomu Veľa ludí ma od MT odhovorilo a tak som si nakoniec vybral to Brno Tam by si mala zubne len 5 rokov Uz mam aj index Vy mate az v septembri zapis? Inak potom ked nejaku obeť budeš na prax potrebovať tak sa ozvi
farmácia :happy: idem len do prveho, ale verim tomu že ma to bude baviť....... nebola to od začiatku jasna volba, ale teraz som naozaj rada že idem prave tam
Kultúrna antropológia na UK Praha. A prečo? Tiahlo ma to k novinárčine, ale nato by som neurobila v Prahe prijmačky, takže som dúfala v toto. Najprv som síce nevedela absolútne o čom ten obor je, proste som si ho vybrala pri luskaní oborov na filde na Karlovke No a prišla som, prijali ma a začalo ma to baviť
informatika, dovod? vzdy ma fascinovalo to vnutro pocitacoveho sveta. Kody, programovacie jazyky a pod...A predmety matika a fyzika mi sedia ako uliate
Informatiku, pretože ma baví programovanie, ten pocit keď stráviš dlhé hodiny kódením a keď to konečne spustíš a ono to fakt robí to čo chceš, na nezaplatenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ja idem v septembri na strojarinu a to kvôli biomedicíne
@katkaz Fíha, to keď skončíš, tak budeš nejaký výskumný vedátor? lebo znie to zaujímavo
Studujem chemicke inzinierstvo, lebo..eee, chcela som ist studova chemiu do Skotska, ale jednak som nechcela skoncit so vzdelanim pre vyskumnu cinnost, jednak v Skotsku ocividne nie som Takze to bola najperspektivnejsi pribuzny odbor. Vobec som nan vlastne nechcela ist koncom strednej, ale teraz to milujem a ovela viac ma bavi ta engineering zlozka nez chemia, keby som to bola vedela, tak druhykrat mozno idem na strojne.
ale od septembra matematiku
a chcem to študovať, pretože mám v hlave takú víziu, že budem iný lekár ako ostatní, a že aspoň svojou troškou prispejem k zmene pohľadu pacienta voči lekárovi
a uvidíme ako bude na škole..