Prečo chalan ktorý sa na mňa kedysi pozeral,usmieval,drgal do mňa má dnes úplne ignoruje a ani neodzdraví? Mne sa ten chalan páči,ale nedá sa s ním dať ani do reči.Tvári sa že som mu lahostajná.Dnes som šla za ním a boli pri tom jeho kamoši pozdravila som
To nie ,ale ked ma drgal tak mohol rovno pozvať von.Ved vtedy cela trieda hovorila že je do mňa a on nič len sa na mňa kukol. V poslednom čase sa tak chová stále aj ked sme sami
a kawanabe strašne som sa hambila. Cítila som jeho pohlad,ale bála som sa že ked sa naňho pozriem zistím že na mňa nepozerá tak isto je to teraz.Cítim jeho pohlad pozriem naňho a zistím že iba pozerá tým smerom kde som ja
a kde je ta povaha dnesnych "slecien" ? myslia si ze su kraasavice a pri tom su to cupky ! (nehovorim o tebe) dnes som stretol take 2 a sak poviem co sa stalo : isiel som po chodniku a obehol som ich , isly pomaly jak , jaaak . oka a zrazu : aha jaky kokot ide pred nami .. ten co mu stoja vlasi .. otocil som sa a ze ci im pekne povedane drbe ? ze nie len tak ... ohovarate ma ? nieeeee .. ale ano ja som to pocul a pozrite sa na seba , tvoja kamoska ma kufor jak slon a ty vyzeras jak kurva a z ukuaujucim fakom som odisiel.... a ja ze aky pekny den .. dnesna mladez je kurva cest vynimkam .... ich prioritou dna je napisat cool status na FACEBOOK .... preco musim zit v tejto drbnutej dobe ? (ach)
@mimi38 Možno nemá rád pozornosť v tomto, možno mu tá pozornosť vadí, pretože je to len o tom, ako je on do teba, čo može muža občas ponižovať, keď všetci naokolo hovoria že je do teba a ty si sa voči nemu nikdy neprejavila.
Alebo naopak sa prestal kvoli tomu prejavova´t pretože si ľudia začali myslieť hlúposti a nič k tebe necíti, možno ho to omrzelo a kto vie koľko ešte možno by sa našlo....
Proste sa s ním porozprávaj, najprv mu vyjav kus zo seba, aby pochopil prečo ťa to trápi a potom mu porozprávaj čo ti vadí, hádam len k niečomu dospejete... Ale tak porozprávaj sa s ním osamote.
@interrupcio s tou pesnickou si naozaj vtipny haha... neviem ci si naozaj postihnuty alebo len beries nejake drogy ale kazdopadne ta mala tvoja kurva matka utratit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a kawanabe strašne som sa hambila. Cítila som jeho pohlad,ale bála som sa že ked sa naňho pozriem zistím že na mňa nepozerá tak isto je to teraz.Cítim jeho pohlad pozriem naňho a zistím že iba pozerá tým smerom kde som ja
Alebo naopak sa prestal kvoli tomu prejavova´t pretože si ľudia začali myslieť hlúposti a nič k tebe necíti, možno ho to omrzelo a kto vie koľko ešte možno by sa našlo....
Proste sa s ním porozprávaj, najprv mu vyjav kus zo seba, aby pochopil prečo ťa to trápi a potom mu porozprávaj čo ti vadí, hádam len k niečomu dospejete... Ale tak porozprávaj sa s ním osamote.