mňa vytáča, keď ma niekto zrána oslovuje mojím menom. a tiež ma vytáča, keď niekto povie moje meno stokrát za minútu. teda, aspoň to ma vytočilo naposledy
a myslím, že @yolis bude dobre vytáčať vedomie, že si notebook beriem na prednášky a každý mi dobre vidí, čo mám na ploche
a mňa vytáča neschopnosť logicky myslieť. neviem pochopiť, ako môže niekto postrádať logiku. a že dotyčný nechápe veci, ani keď mu ich polopate vysvetlím, po minimálnych čiastočkách a on to aj tak všetko prekrúti a ešte na m§a pozerá, aký je kráľ. bože, ľudská hlúposť nepozná hraníc.
keď sa ma niekto pýta na úplné zbytočnosti alebo nato čo už vie.a keď sa niekto vtiera z toho mi je zle.a keď niekto mení názory s novým nádychom(moja mama) a keď mi niekto spmína ľudí,o ktorých vie žeby som o nich radšej nepočula...a keď chcem spať a sestra zapaľuje svetlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aa iste to..ked sa musim opakovat v niektorych veciach
aaa este to..ked niekto zo seba robi nieco viac ako som ja..a predsa skonci tak ako ja...zahrabany pod hrbou hliny
@transplantovana soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa
a myslím, že @yolis bude dobre vytáčať vedomie, že si notebook beriem na prednášky a každý mi dobre vidí, čo mám na ploche
a mňa vytáča neschopnosť logicky myslieť. neviem pochopiť, ako môže niekto postrádať logiku. a že dotyčný nechápe veci, ani keď mu ich polopate vysvetlím, po minimálnych čiastočkách a on to aj tak všetko prekrúti a ešte na m§a pozerá, aký je kráľ. bože, ľudská hlúposť nepozná hraníc.