pretože mam so muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch shit to do a zase som na birdzi socialny zivot najlizsie tyzdden tak nejako vynecham asi..asi urcite až na pozajtrajšie stretko s @drazoal , že tomášku
Moja nenapravitelná lenivosť... A to,že by som teraz bola najradšej s najlepšou kamoškou,napchávala sa sladkosťami,pila vínko a válala sa v posteli..a nie je to možné momentálne :/
fuuuuu.....to by bol dlhy zoznam......ale asi take najvypuklejsie su maturity a prijimacky na VS, ptm oprava znamok na polroka, moja lenivost (krasny kontrast, že?? ), Franz ako kandidat na prezidenta (hanba pre narod) atď......to su len tie zakladne :/
či viem do samostatného vlákna dispatchnúť metódu objektu aj zvonka, alebo to musím spraviť zvnútra vrámci toho objektu. prvá varianta by sa mi hodila omnoho viac. ale myslím že sa to dá.
to, že som neurobila certifikát z angličtiny :/ teda len jednu časť, ale to mi pokazilo všetko ďalšie, len som si viac starostí narobila a nie uľahčila všetko ako som plánovala tak neskutočne ma to mrzí, že až...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
okrem toho vobec nič
a potom ešte taká tá bežná beznádej.
ale... srať na to.
kiez by som pribrala...
a k teme trapi ma spanok
a okrem toho skúškové, ale v pondelok sa to snáď skončí, potom sa dám dokopy
jo, a či ma vezmú.
...a že som nechtiac nasral super kamarátku
že som strašne zlenivela
a ten tretí problém, ktorí môže za prvé dva, ale je moc osobný