tak mňa toho štve viac.. meškanie (neavizované), keď sa na poslednú chvíľu zruší plán (ktorému som ja svoje povinnosti prispôsobila + na ten "plán" som sa tešila), ignorácia ma štve, a z možností v ankete 4ka
najviac keď mi niekto vytrhne niečo z ruky, s čím sa práve bavím, ignorácia, hľúposť múdrych ľudí, keď ma niekto nenechá dohovoriť a skočí mi do reči. a z prvých mojich zopár slov zareaguje úplne scestne.
A ešte mi vadia ľudia, ktorí nie sú sami sebou a ľudí riťolezcov a jednoduchých ľudí ako aj ľudí bez humoru a fantázie. A neznášam ľudí bordelárov (mať systém alebo mať bordel to sú dve).
ked ľudia nechcú uznať pravdu, lebo to ide proti ich názorom. v istom spôsobe to je tak 90-95% ludí. aj ja som taký bol, drvivá väčšina z nás je k tomu vychovávaná rodičmi, školou a inými.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
prečo by som ale ťa map štvať
V poslednej dobe najviac, keď niekto žerie a má pritom plnú papuľu, tak plnú že mu až líca opúchajú.
Bože, daj mi silu!!!