Neviem, ale práve som po odhalení, že mám len jednu ponožku, vytiahol nový pár a doplnil z neho tú zvyšnú, pričom ďalšiu vystávajúcu som zahodil do rohu. Je mi jasné, že neskôr to budem musieť riešiť, ale teraz som rád, že mi nie je zima na nohy Súvisí to?
"niečo medzi melancholikom a cholerikom" - toto som označila, hoci, samozrejme tak ako každý osobnosť mám zloženú zo všetkých štyroch, no najviac sa podobám týmto - som empatická, starostlivá a hĺbavá ako melancholik, cieľavedomá, sebavedomá a silná ako cholerik... no som optimistická ako sangvinik a neuveriteľný ignorant á la flegmatik
@pikao to ze si to priznas znamena len to ze si to priznas a hotovo .... nic viac nic menej lebo pokial to neriesis je to akoby si si to ani nepriznal
No ja som vsetko a nic .... moja mentalita je kazdu chvilu ina vacsinou sa odvija od mojho momentalneho presvedcenia a ak som aj nieco na pociatku bol uz je to davno pochovane pod rokmi fakt divneho zivota (nic na skodu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a trocha aj flegmatik
Sangvinik rozhodne nie som.
Navonok flegmatik, osamote melancholik, medzi ľuďmi cholerik.
Flegmatik - 29%
Melancholik - 29 %
Cholerik - 21 %
Sangvinik - 21%
Psychologicka mi povedala,ze som takmer schyzofrenicka
No ja som vsetko a nic .... moja mentalita je kazdu chvilu ina vacsinou sa odvija od mojho momentalneho presvedcenia a ak som aj nieco na pociatku bol uz je to davno pochovane pod rokmi fakt divneho zivota (nic na skodu)
ale v podstate mam zo vsetkeho trosku takze nemozem na 100%povedat ze som iba flegmatik
dobrovolne
» www.zlatestranky.sk/firmy/rubrika-a...
nasilu
» www.zlatestranky.sk/firmy/rubrika-a...