Furt ma nieco tesi . Naposledy? Urcite nejaka malickost. Napr., ze isla na Nove moja oblubena Lovecka sezona, juch! A potom, ze som stretla moju dobru kamaratku na PC, s ktorou momentalne nemozem byt osobne (cele prazdniny..), takze to je potesujuce. Mne k radosti staci malo. Avsak tym nemozno povedat, ze to znamena, ze som celkom stastna a spokojna! Ale radost si nenechavam ujst
DNES:ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES ALES
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
(na niečo také som prišla už dávno, ale toto sú inakšie gumičky a vyzerá to zaujímavejšie
a vlastne dnes vietor na výhliadkovej
bola najkrajšia a nič ma tak nepotešilo a tá radosť mi vydrží asi ešte dlho
ked mi prišla ts-ka od jedneho človeka že...
ked mi prišla ts-ka od druhého človeka že...
a ešte ťa potešila TS-ka jedna ... že ideme do Afriký !
už z afriky do kalifornie
že som konečna našla po 3 ňoch toho kocuriaka v pivnici bože mačiak maly jek mi chybal tri dni som spala bez vankuš a :/
alebo on?
on s fialovou?
neviem