Ja sa odvážim. Osobne proti nim nič nemám. Ani žiadneho človeka, o ktorom by som na 100 % vedel, že je homosexuál nepoznám. Ale poznám pár, o ktorých si to myslím.
Baby11-sk : o Erikovi sa radsej nevyjadruem , baby nas znasaju a chapu lepsie si myslim a moje kamaratky su osobne rady ze niekoho takeho poznaju
Husky : Ano kazdy by sa mal starat o seba a nestarat sa do nas ..... ale preco staci na 50 metrov ? si myslite ze jaky ste uzasny zeby sme vas hned chceli... ? ...nic v zlom
ja by som strasne chcela mat v svojom okoli gaya.a chcela by som ho dokonca za najlepsieho kamarata....ved vsetky zeny by chcely vediet co sa paci zaroven muzom a aj zenam...a jediny by o tom mohol najlepsie vediet gay.je to vlastne muz a spravanie ma trochu ako zena (to v dobrom myslim) no nie?
gayovia nesu zly alebo chory ludia urcite su pomaly rozumnejsi ako tazky heteraci mam dvoch najlepsich kamosov ktory su teply a su to najfantastykejsi luia pod slnkom sice si niektory zo mna utahuju ze som tiez teply a ako spravny flegmatyk ma to len tak nerozhadze.
ano ako tu uz bolo vspomenute o gayoch sa tu toho vela pise na tuto temu sa daju robit hodinove rozhovori v zasade ich treba lebo je to jedina zbran ich komunity ale na druhej strane radsej keby neboli nakoniec kto sem niekedy napise temu co si myslite o heterosoch?
to ma nikdy nenapadlo ale asi ozaj to pre babu musi byt fajn mat kamosa ktori sa nepozera stare po jej riti kamosa ktori si nepredstavuje iste veci s nou ked je najebany
podľa mňa sa toho chlapci v okolí boja. Neznámeho sa človek už odjakživa bojí a tie ich reakcie by som prirovnala skôr obrane.
Naopak pre dievčatá si skôr niekto, kto im pomôže vysvetliť to "čudné" sa správanie chlapcov. Každé dievča je zvedavé preto ich stretnutie s tebou tak veľmi nadchne.
A môj názor. Nemám nič proti. Mrzí ma, že sa vo sovjom tele niektorí necítia ako doma. A okolie je tiež tvrdé. Síce nechápem prečo. Gayovia tu sú už od staroveku a stále sa im nedostalo poriadneho pochopenia, nechápem prečo ešte v tejto dobe riešime otázku "máš niečo proti gayovi?". Sú úplne prirodzenou súčasťou nášho okolitého sveta.
Cestovinka brutálne elegantný odfajc..sám by som to lepsie nedokázakal.
A ozaj neviem prečo ale vždy keď je nejaky gay pri heterosexualovy tak si heterosexual mysli, že ten gay chce jeho. No to je podla mna dost veľka hluposť a preto sa straniť gayov blbosť.
Merlin61.......mas pravdu ..oni si myslia ze su tak dokonaly...ze mi ich hned chceme ...mame si tazko vybrat medzi nami ..teda aspon ja a to som pocul uz aj take nazory ze teply su krajsi ....o com ja pochybujem ale nazor to bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Chcel som vedieť aky ma kto nazor na homosexualitu
Však aj to sú ľudia ako mi ostatní.
Husky : Ano kazdy by sa mal starat o seba a nestarat sa do nas ..... ale preco staci na 50 metrov ? si myslite ze jaky ste uzasny zeby sme vas hned chceli... ? ...nic v zlom
Miamipresure : hehe to bolo dobre
Naopak pre dievčatá si skôr niekto, kto im pomôže vysvetliť to "čudné" sa správanie chlapcov. Každé dievča je zvedavé preto ich stretnutie s tebou tak veľmi nadchne.
A môj názor. Nemám nič proti. Mrzí ma, že sa vo sovjom tele niektorí necítia ako doma. A okolie je tiež tvrdé. Síce nechápem prečo. Gayovia tu sú už od staroveku a stále sa im nedostalo poriadneho pochopenia, nechápem prečo ešte v tejto dobe riešime otázku "máš niečo proti gayovi?". Sú úplne prirodzenou súčasťou nášho okolitého sveta.
Si na tomto fóre zrejme len z nudy a preto nebudeme brať do úvahy tvoje pripomienky. Sú bezduché a nepodstatné..
Nad touto témou si sa ešte nezamýšľaľ, sám nevieš či ti vadia alebo nie.
Mal by si si prečítať celý rozhovor vo fóre.
A ozaj neviem prečo ale vždy keď je nejaky gay pri heterosexualovy tak si heterosexual mysli, že ten gay chce jeho. No to je podla mna dost veľka hluposť a preto sa straniť gayov blbosť.
A ozaj proti gayom nemám nič...su v pohode.
Cestovinka faaaakt super si sa nas zastala ..dik
Merlin61.......mas pravdu ..oni si myslia ze su tak dokonaly...ze mi ich hned chceme ...mame si tazko vybrat medzi nami ..teda aspon ja a to som pocul uz aj take nazory ze teply su krajsi ....o com ja pochybujem ale nazor to bol