to Jakub Velky....to ta bavi takto sa prezentovat????? v predchadzajucej diskusi dobre,ze neplaces,ze o teba ziadna nezakopne a tu sa hras na velkeho macha!!! sa trosku nad sebou zamysli a uvedom !!!!!!
heheheeeee ja som mal hluche obdobie 18,5 roka a v pondelok som sa dal s niekym dokopy takze som teraz najstastnejsi na svete baúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú takze mam 18,5 roka a prvy vztah
to fuckjednotka: Zipporah nemá kramy,Zipporah by bola rada, keby sa už nezakladali idiotiny ani tu ani na blogoch, davaj si pozor na písmenka, čo mi adresuješ...
to tommyhot: ano mas pravdu, tato tema môze byt trapna pre tých, ktorí sa nemaju cim pochvalit, je to z psychologickeho hladiska dobry postreh, ale ak nahodou moj prispevok tak vyznel, tak nie je to tak, nuz ale bezne nevysvetlujem, ako myslim môj strucny prispevok
to doncece: ja viem, ze kazdy robi chyby a myslim, ze nemam pohnutky zabijat
zipporah zo psychologickeho hladiska tato diskusia byt trapna nemoze pre nikoho lebo mladi ludia (zvlast muzskeho pohlavia) toho viac narozpravaju ako sa nacinia cest tym ktori sa nehanbija povedat pravdu podotykam POVEDAT PRAVDU lebo na forum sa lahko pise a v reali je to uplne o niecom inom
a este podotykam ze pre mohich ludi moze byt sex, a laska az druhorada zalezitost je to len o urceni priorit niekto moze byt dokonca aj hrdy na to ze zatial nikoho nemal najcastejsie sa tento postoj vyskytuje u ludi ktori nemali v detstve vela kamaratov pripadne ti ktorich mali stratili alebo snimi skoncili co cloveka donuti viac sa do seba uzavriet z coho vyplivaju mensie sance dostat sa k nemu blizsie
ale moze to byt zapricinene aj vychovou daneho jedinca moze vzniknut trebars ''velky moralista'' ci prave naopak staromodne povedane ale vystihujuce '' suknickar''
to Typek: Typek, tato diskusia moze byt z psychologickeho hladiska trapna pre urcite typy ludi, ktore mozno si este nestretol, alebo si nevies predstavit, a vcitit sa do tých ludí, takzeee....
ale Jakub je uz uboha rozdvojena osobnost... ze ma dlho sucho - tristvrte roka Lol, tak ja uz mam hotovu pust Gobi, 16 rokov (mimochodom uplne presne 16 ) absolutne nic vaznejsieho. Cize nic dlhsie ako den, dva Ved ja si pockam, nejdem sa teraz lutovat, alebo sa vrhat na kazdeho v blizkosti 5m
ahaaa aj dievcata mozu porovnavat nie???a inac nemyslim ze tato diskusia je trapna,je to o tom, co patri k zivotu,cize o vztahoch a laske a tak...myslim ze to nie je o vystatovani alebo vyvysovani sa nad inych..skorej zamysliet sa nad tym vsetkym,ze ako striedate partnerov a ci je to spravne ...hehh cista filozofia
uz len podla toho nazwu kazdy usudi ze je to trapna diskusia.. Koho zaujima s kolkymi kdo chotil? tak mna teda nie.. Mne je sedem ci mal dotycny 1 babu alebo 100 co mam ja z toho? mam si na tom wyhonit alebo co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to tommyhot: ano mas pravdu, tato tema môze byt trapna pre tých, ktorí sa nemaju cim pochvalit, je to z psychologickeho hladiska dobry postreh, ale ak nahodou moj prispevok tak vyznel, tak nie je to tak, nuz ale bezne nevysvetlujem, ako myslim môj strucny prispevok
to doncece: ja viem, ze kazdy robi chyby a myslim, ze nemam pohnutky zabijat
je to k veci ja viem...