@5@xmimix a chces mi povedat ze v tom vasom zdruzeni budu len cisto milovnici vlasti? to je naivne. samozrejme ze sa vam tam prihlasia aj extremisti a to su kokoti. proti nacionalizmu nic nemam ale aj "nackovia" si hovoria nacionalisti a to uz je nieco ine
@r4do ked ma niekto uprimne rad svoju vlast a snazi sa ju urobit lepsou a krajsou (vela ludi si to spaja s rasizmom, fasizmom a rasizmom ale je to nieco celkom ine a nema to s nimi nic spolocne) aspon tak to vnimam ja
kazdy by mal mat kusok patriotizmu v sebe, nie zakladat nejake prijebane hnutia
problem je v ludoch, sme velmi poddajni. Pozrite sa naokolo na ine staty (uz len CZ naprikla), vsetci su na svoju krajinu hrdy a maju ju radi. Co robia Slovaci? Furt len nadavaju ako sa im tu nepaci...
@41 hrdy a naco prosimta? hm?! na zlodejou, vrahou a vydieracou,vytrznikou, alkoholikou, narkomanou?! alebo na zlodejou v politike?! alebo tu zavist ktora je hlboko zakorenena v slovenskom narode?! hm?! napriklad si si mal pozriet, minule v tv, sport, a preco odchadza z pp hokeja hlavny sponzor. slovenski narod je neprajni , zavistlivi. vzdi rozmisla koho okradnut, oklamat,....ako na kazdom a vsetkom zarobit.....tak naco chces bit akoze hrdy?! hm?! aj mys je hrda na to ze je mys...ale co z toho ma?!hm?!..ako povedala jedna byvala naj tenistka na svete..."ja som sa tam narodila len nahodou" ...je aj jedna taka dobra pesnicka a sa vola "slovenski narod" odporucam vypocut..
stacii ked pozrem koho volila za prezidenta vetsina slovenska, a mam ako dost....ale tak premna to je ako...dajaka afrika...alebo krajina tretieho sveta...zaostala, primitivna a nebezpecna...
@nikeboy ak by si napisal zavyst, napryklad a mis, tak by si mal v tom duchaplnom prispevku skoro vsetky i/y naopak.
A v tvojom pripade mozes byt hrdy aspon na to, ze tu mas stale moznost sa odjebat prec a nikto ti v tom nebude branit. Lebo ver tomu ci nie, decko moje 16 rocne, nie vsade mas takuto moznost.
okej uz som sa upokojila.. tato xmimix si minule pekne v tskach priznala ze je nacistka, s nou by som sa moc nedavala dokopy... az na to ze ona vie o tom take veeeeelikanske hovno ale sak pohodicka
a jak povedal @tesfaye , cistit lesy mozes aj sama, nikto ti nebrani
a patriotizmus? ja som hrda na to ze som slovenka a ze soms a tu narodila a ze tu zijem lenze nebudem z teho robit nake zdruzenie
a inac k nacionalistom, strasna laska k vlati hlavne ze polovica z nich ani nevie poriadne gramatiku slovenskeho jazyka
@nikeboy za par rokov aj ty mozes cestovat, tak to vyuzi a mozno budes raz spokojny alebo pochopis, ze v kazdej krajine su v politike zlodeji a slizky ludia, lebo iba taky sa dostanu az na vrchol . A Slovensko nie je s vrahmi, narkomanmi a vydieracmi zdaleka na vrchole. Ja osobne som so zavistou nikdy nemal problemi, lebo som ani nikdy nikomu nic nezavidel.
POZOR ! nieje nacionalizmus ako nacionalizmus, vačšina ludí si pod tým predstaví nejakých extrémistov čo aj vo vačšine prípadov tak je.............skôr napísať že robíš spolok milovníkov Slovenska určite sa ti pridá viac ludí
@zamidari ..hmm...no vies..ides po ulici a ...chapes ako to myslim?!
no tak okej , ved nevravim ze uplne vsetci su taky ale ber to aj tak...ty si z BA a predsa len...BA je niekde uplne inde zo zivotnou urovnou, ako zbitok slovenska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a budeme sa zdravit aj ze "Nazdar Slota" alebo "Bud pochvaleny pan slota" ? [hajl ne to uz maju v nemecku slight_smile:
Si robim prcu
@nj...zdravy nacionalizmus je fajn vec ale...niektori tie hranice medzi zdravym a chorym nacionalizmom nepoznaju
ja sa ale pytam od koho by ste ich cistili ?
Zaujímavé hnutie a jeho členovia : )
Zaujímavé hnutie a jeho členovia : )
potom typicky rebelantsky zapalil smetiak
» farm1.static.flickr.com/91/272323122_e4...
Na to mozes dat srdce, ze je to zaujimave hnutie
Čo daľej?
kazdy by mal mat kusok patriotizmu v sebe, nie zakladat nejake prijebane hnutia
problem je v ludoch, sme velmi poddajni. Pozrite sa naokolo na ine staty (uz len CZ naprikla), vsetci su na svoju krajinu hrdy a maju ju radi. Co robia Slovaci? Furt len nadavaju ako sa im tu nepaci...
nacionalizmus je skurvená epidémia...a les môžeš čistiť aj dobrovoľne bez nejakej sekty....
A v tvojom pripade mozes byt hrdy aspon na to, ze tu mas stale moznost sa odjebat prec a nikto ti v tom nebude branit. Lebo ver tomu ci nie, decko moje 16 rocne, nie vsade mas takuto moznost.
a ja som tu zit nikdi !! nechcel. to ze som donuteni tu zit je proti moje voly.
i a y? a to je co?? ja ledva vydim na klavesnicu tak pisem ako mi pride ruka ale to tak casto.....kebi daco nasi, tak spimmm
a jak povedal @tesfaye , cistit lesy mozes aj sama, nikto ti nebrani
a patriotizmus? ja som hrda na to ze som slovenka a ze soms a tu narodila a ze tu zijem lenze nebudem z teho robit nake zdruzenie
a inac k nacionalistom, strasna laska k vlati hlavne ze polovica z nich ani nevie poriadne gramatiku slovenskeho jazyka
a sorry za preklepy, som v naladicke
no tak okej , ved nevravim ze uplne vsetci su taky ale ber to aj tak...ty si z BA a predsa len...BA je niekde uplne inde zo zivotnou urovnou, ako zbitok slovenska