Čo takto užitočnejšie využitie voľného času, ako byť stále nalepený pri PC?
určite ste nad tým už rozmýšlali... život predsa neni o tom, aby ľudia sedeli doma pri elektrickej bedni a ťukali do klávesnice. určite si nikto z vás neprizná, že je závislý na internete, ale čo takto začať s tým bojovať a začať sa venovať niečomu užitoč
omg na to si jak prišla, že sedíme len pri počítači? na net predsa idem, keď mám čas a nemám nič iné na práci, tak sa ti hlboko ospravedlňujem, že nemakám celé dni v bani a vo voľnom čase neobrábam štyri hektáre poľa
kto si jak spraví, tak má, čo teba do toho, kto koľko športuje a prechádza sa v prírode? robím predsa to, čo chcem ja, keď niekomu vyhovuje tu byť od rána do večera, je to jeho vec, jeho život.. sorry ale strašne odveci fórum.. a za ten čas, čo si to tu zakladala, si si mohla dať dve kolečká okolo domu!
@veroniques ani nie každa zavislosť je na nič ale ta športova ti da aspoň niečo
Jeden čas som sa zamyšľal nad tym čo bude z ľudi keď budu mať tych 30 rokov keď teraz žiju takym spôsobom a došiel som k tomu, že je to ich osobna vec Takže tak sa aj k tomu staviam a mal by každy O to ľahšie potom vyniknuť keď väčšina vykysnuta
vies takto ti to poviem ..... momentalne nemam kamosov , prsi a je zima .... mam nejake hobby ale momentalne ich nemam ako praktizovat .. tak co mi este ostava ? ja viem , citanie knih , citam si knihy kazdy den *vecer* ....takze ?. a neni pravda ze furt sedim nalepeny na pc .. len dnes som tu trochen dlhsie , kedze jak uz som povedal..
ináč vy takto ludkovia,ako aj camilla,takí uplne vypatlaní,odkial sa vy vynaráte? že z ničoho nič prídete s nejakou pičovinou,zjedli ste mudrosť sveta ukažete akí ste sprostí a potom idete dopiče,či?
@majo16 počúvaj ma, tebe by som odporúčala týždenný pobyt v divočine... myslíš iba na internet a keď nie naň, tak na krčmu... a na prírodu si zabudol? si jej súčasťou, máš v nej žiť !
@fxx ja som vypatlaná, keď sa vás snažím navodiť na niečo dobré... čo je sprosté na tom, čo hovorím? hovorím len pravdu, priateľu a ak povieš že nie, tak ti odporúčam navštíviť dobrého pakára
@camilla@23 ty si dobrá piča pakára by si potrebovala ty,kedže to zrejme v lebeni nemáš moc v poriadku ale ok,presviedčaj nás naďalej o svojej pravde,my ideme do lesa a následne za pakárom
@camilla počúvaj už neskúšaj meniť nás keď nás ani nepoznáš .. začni od seba ... A v prírode trávim času viac než dosť . neboj že @hysteric (polievanie)
@camilla ty si inak dobry FAIL (ROFL) teraz sa sustred na to co pises , pises ze jak je pocitac zly , jak je tak elektricka bedna hrozna , a vlastne si za nou aj ty a robis to co ohovaras zamysli sa
@hajzelbaba jasné... myslíš iba na jebanie, potom to tak aj vyzerá... čo takto sa ísť do prírody pozrieť na krásny výhľad, na divú zver, na rastliny, ver tomu, že keby si obmedzila internet a začala sa venovať užitočným veciam, hneď by si zistila čo je zmysel života !
Elektrická bedňa? To čo je za spojenie? Si pamätám, že môj dedko počítaču hovoril mašina, to pochopím, bol to dedko. Ale elektrická bedňa? A v tejto diskusii si to použila minimálne dvakrát.
@majo16 áno, pridaj sem drbnutý obrázok s drbnutým chlapcom ktorý to zrejme nemá v hlave v poriadku ako väčšina tu a budeš za veľkého machra... gratulujem
@camilla a pri tom jebani si sem-tam aj slahnem par čár, ale taketo dristy neliapem ani potom veru aha, a este ejakulat davame do RECYKLOVATELNYCH pet flias a vyhadzujeme na okraji lesa, kam si zajdeme na trabantke bez emisnej kontroly, zatrubime, nech poplasime divu zver a pri tom vsetkom mame zapnutu wifi, aby sme pocity z dobre vykonanej prace mohli rovno hadzat online na internet
@camilla podla teba je zmysel zivota priroda? no na to by som sa pozrel ...keby tvoji rodicia jedneho dna zmizli a teraz si to predstav jak si ides do lesa natrhat bobule hned by si zmenila nazor ze su v zivote urcite uzitocnejsie veci jako prechadzka v lese...sa ti dobre mudruje ked ti rodicia navaria, operu a neviem co vsetko...
@camilla myslim, že nema zmysel take veci robiť každy ma vlastny rozum ....(je jedno aky) ....a presviedčať ich o tom, že pohyb je dobry keď maju ine zaujmy kto to vie tak to robi kto nie tak nie
To je podobne ako keby si chcela mňa presviedčať, že futbal je super hra
@kosmiklove ty to vidíš takto, lebo si zmanipulovaný dnešnou dobou, ale človek s čulou mysľou ako naprikálad JA ( ) je nad vecou a má na veci iný pohľad... musíš bojovať a nenechať sa stiahnuť prúdom mŕtvych rýb
@camilla cosi, ja opisujem len moj online zivot, ktory som prostrednictvom tohto fora chcela prezentovat a pochvalit sa. a neminaj tolko elektrickej energie, chod radsej do prirody.
@majo16 prečo by som nebola v pohode? nechápem... tebe sa zdajú byť normálne nenormálne veci, lebo tak žiješ odmalička, ale život je úplne o niečom inom
@camilla jeeej ty vieš celý môj život ako prebiehal aký som zabednenec čo nič nerobí ako neznášam prírodu a som závislý na počítači .. odkiaľ toto všetko vieš ? prezraď
@majo16 je to úple jasné... nehovorím, že nič nerobíš, jasné že robíš, ale čo takto zameniť nezdravé veci za ovocie a zeleninu, alkohol za minerálne vody, internet za prírodu? pochop, príroda je tvoj domov. nepochopíš, škoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Každý je závislý na niečom inom.
kto si jak spraví, tak má, čo teba do toho, kto koľko športuje a prechádza sa v prírode? robím predsa to, čo chcem ja, keď niekomu vyhovuje tu byť od rána do večera, je to jeho vec, jeho život.. sorry ale strašne odveci fórum.. a za ten čas, čo si to tu zakladala, si si mohla dať dve kolečká okolo domu!
Jeden čas som sa zamyšľal nad tym čo bude z ľudi keď budu mať tych 30 rokov keď teraz žiju takym spôsobom a došiel som k tomu, že je to ich osobna vec Takže tak sa aj k tomu staviam a mal by každy O to ľahšie potom vyniknuť keď väčšina vykysnuta
ináč vy takto ludkovia,ako aj camilla,takí uplne vypatlaní,odkial sa vy vynaráte? že z ničoho nič prídete s nejakou pičovinou,zjedli ste mudrosť sveta ukažete akí ste sprostí a potom idete dopiče,či?
kokos toto je strašne dobre diskusia jake prikazy tu dávaš
slecna @camilla na to prisla!
To je podobne ako keby si chcela mňa presviedčať, že futbal je super hra
@fxx na tedy! zato sa aj tak vrtim v biologii, aby som sa mohla o tom jebani aj ucit!