ja sa chcem spytat hlavne tych skusenych co sa tyka alkoholu ze ked je clovek opity a proste rozprava vam veci (nieco ako vyznanie lasky) ze ci to moze byt pravda ze proste za triezva si to neprizna ale ked je opity tak to z neho vyjde? alebo je to cisty
Ja si myslím, že to tak je, asi nie u všetkých ale u mňa napríklad áno, musela som s veľmi držať aby som bratovi nepovedala niektoré veci keď som bola opitá, tiež iní ľudia boli ku mne otvorenejší keď sa opili... Takže pravdepodobne to bude prípad aj tvojho kamoša
Jednu poznam taku co proste viem ze by aj neco somnou chcela no nepriznavala si to vobec. Ked sme boli pripity tak zrazu nemala problem Len to je potom celkom trapne niekomu napisat po chlastacke ci to myslel vazne, lebo ludia sa vacsinou vyhovoria ze boli mega napity rozsrotovany rozbombeny mrtvy mimo seba atd.
ja som počula, že opití rozprávajú pravdu...lebo vtedy strácaš zábrany a aj keď sa to triezvy bojíš povedať, tak alkohol ti dodáva silu
a verím tomu, vlastná skúsenosť, etc...
Mne spoluziacka par krát vyznala lásku v alkoholovkm opojeni prostredníctvom FB no asi to bola tiež len sranda ale je to individuálne, nikto keď sa opije povie pravdu s ktorou by sa za triezva bal vyjsť vonku
Záleží od toho čo to je za človeka..... Niektorý keď sú triezvy tak sú absolútne v pohode slušný chlapci, ale keď sa opijú tak vybehnú po každej, doslova. Na výlete raz môj spolužiak opitý balil aj učiteľku (síce peknú, ale pri balení sa mu ostať nechcelo). A niektorý sú taký že keď sú opitý ti hovoria pravdu, hlavne ak si myslia že si rovnako nadrbaná tak povedia určite pravdu. Ale ak sa ti ten kamarát páči tak sa neboj ísť po ňom, ak nie tak jeb na to
Je to blbost cele ak mal vypite mozno sa ta snazil namotat na nieco ... ako za mladi somtoho narozpraval zenam... a ak sa mu lubis nemal y mat problem ti to povedat znaci to o jeho nevyspelosti
Ja si nemyslím, že to je pravda lebo aj mne napríklad opitý učiteľ na chate povedal, že má rešpekt predo mnou. Že vraj som múdrejši ako on. WTF Ja tomu neverím, že ked je človek opitý tak musí rozprávať pravdu, no možné to je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a verím tomu, vlastná skúsenosť, etc...
@11