Mám jeden problém. Pred rokom som spoznala jedného chalana... má 23 rokov ja mám 17. Obaja sme sa do seba zaľúbili...lenže on má priateľku. Veľmi sa máme radi....lenže on jej nevie dať koniec...nevie ako jej to povedať. Vždy sme spolu, lebo ona študuje mi
Maryinka/ ja jej neublizujem....ja nepouziam ziadne intrigy ani nic take...len si zijem svoj zivot..a nemôzem zato, ze sme v rovnakej partii a ze sa vidame kazdy vikend...a ona ma ineho tam kde studuje....takze ona jeho tiez podvadza
maryinka nemyslim ze by nicka bola ta kto ublizuje... sak ten chalan ma svoj rozum, tak neviem preco by sa ona mala tym zatazovat a zvalovat vinu na seba. Sak co ona za to moze, ze ona ma frajerku ale flirtuje aj s nou? to je jeho problem
Ďakujem P3tula/ dúfam, že si pochopila moje pocity...a budem vám tu písať priebežne informácie čo sa všetko deje. Včera mi telefonoval zas chce stráviť celý víkend somnou, ale naozaj neviem či mu mám veriť, že sa s ňou rozišiel. Dnes idem na diskotéku, takže dúfam, že mi poradíte...čo robiť.
Ak sa mozem spytat, kolko uz trva vas vztah??? je to velmi dolezite, pretoze ak dlho a neveris mu ze sa s nou rozisiel tak by si mala nad tym porozmyslat...na druhej strane, chalani su hajzlici...cize neviem...ale nejako to musis zistit drzim palce
NICKA,TEN VZTAH JE POTOM DOST CUDNY.NACO POTOM BOLI SPOLU KED SI ON ZACAL S TEBOU A ONA S NIKYM TAM.NECHAPEM...AK SA HO BOJIS SPYTAT, SPYTAJ SA NENAPADNE JEJ,KED STE Z ROVNAKEJ PARTIE...VERIT MU MOZES ALE NEMUSIS,RADSEJ SI TO PREVER A POROZPRAVAJTE SA...
po prvé je to jeho problém s priatelkou a nie tvoj.ak sa s nou aj nerozišiel nie je to tvoj problém....on je tá svina,takžýe sa neboj a normálne sa ho to opýtaj je to jeho hanba že chodí s dvomi naraz nie tvoja
Takže tým ktorí mi písali hnusné veci tak odkazujem že sme spolu už pár mesiacov. Ona odišla preč...a tým ktorí mi radili tak veľmi ďakujem za pomoc. pa
teda ako povedz jej to ze chces aby sa s nim rozisla lebo je to tyranie ked iba raz do mesiaca sa vydaju, a ze ty s nim mozes byt kazdy den, blabla, proste povedz v com budes ty lepsia ako ona
a ak neustupi tak rovno povedz ze ty s nim uz chodis,
a kludne povedz ze s nim chodis uz riadne dlho a ze ste spolu davno spali...
Ja si pamätam ako mi presne toto iste fovorila moja naj.kamoska a po roku sa rozisli a teraz je zasnubena s inym...akoze ja ti to prajem,ale bacha na take veci...nikdy nehovor nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk
to ta baba co je v zahranici nici zivot tomu chalanovi, bozemoj, ze raz za mesiac sa vidia, sak to nieje vstah, to je priatelstvo,
povedz jej to ty, urobisdobre pre sebe, pre priatela aj pre tu babu !!!!
a ak neustupi tak rovno povedz ze ty s nim uz chodis,
a kludne povedz ze s nim chodis uz riadne dlho a ze ste spolu davno spali...