Peniažky nemám, to už som si zvykol, láska a sex mi nechýbajú, tam je to dokonalé, dovolenka, veru išiel by som niekam, ale nemám tie peniažky Skúšky serem, rozumu a sebavedomia myslím že mám dosť... takže CHLEBA VO VAJÍČKU!
Hmm... Zdrava som, lasku mam cize aj sex, sebavedomie ako tak zdravo, rozum hadam mam, do skoly nechodim ale chcem externe... vazne asi tie peniazky len aby som si vedela zaistit buducnost a aj tu skolu... aj ked dnes prisla vyplata, no chcelo by to cosi viac...
vsetko prameni z toho. ked sa clovek citi milovani,hned sa mu lepsie zije. potom som tesiva,citim sa dobre psychicky,fyzicky....mozem viac robit,mam viac penazkov...no vsetko ide z toho dla mna
@krampus S uspesnym zakoncenim skuskoveho zistis, ze toho rozumu azda nebolo az tak malo. To prispeje ku zvyseniu sebavedomia a ak budes aj adalej pekne makat a sebavedome sa predas, aj peiazky pridu 8). Nechyba Ti naozaj chlieb vo vajicku?
Tá dovolenka,kdesi vypadnúť na týždeň do tepla k moru,kde môžem spať až do poobedia,potom len relaxovať baviť sa,a k tomu potrebujem samozrejme peniaze,ktorých moc nemám...takisto byť viac usilovný a menej lenivý...a vyriešiť si vzťah a napraviť chrbát... ináč fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Budte radi,že máte kde bývať,čo jesť a čo si obliecť.Pchééééééé
Tuším,že autor vynechal niečo také podstatné ako "zdravie" pretože ak máš zdravie všetko ostatné príde časom.
A práve som dojedla rožok, tak by som ten chleba vo vajíčku nemala kam dať
Takže vôbec, ale vôbec nič
..kvak..