hej uz som si to vsimla, ale ked som to video videla /ani som ho nedopozerala lebo sa ozyvala moja vecera/ tak som ani nevnimala ci to tu je .. prisla som nato ked som si pozerala ostatne .. co uz? upalite ma zato?
A ako ste si predstavovali život niekde v necivilizovaných krajinách? Alebo takú vojnu? Že sa na to bude pozerať pekne? Že je to pohoda? Takéto videá mi vždy trochu pootvoria oči, že nie je to na svete až také ružové ako si všetci myslia.
tam dole sa dejú i ove+a horšie veci... problém ale je, že väčšina týchto krajín nemá takmer nijaké nerastné bohatstvo a teda USA nepovažujú za významné zavídzať v týchto oblastiach demokraciu podobným spôsobom ako je tomu v Iraku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
diky
blee..ale ako bolo na tej stranke v komentaroch ze: Násilie plodí násilie..možno sa tí ľudia niečím vážnym previnili..ale aj tak si to nezaslúžili
@13
previnili sa tak ze ich povazuju za ludi co pouzivaju magiu .. proste "bosorakov"