Začalo to pondelok keď som večer išla spať.Pred vypnutím PC som sa pozrela na hodiny a bolo tam presne 23:23. Pomyslela som si aké šťastie,možno na mňa niekto myslí.Utorok večer,opäť to isté,presne 23:23. Pousmiala som sa,niekomu sa asi o mne sníva Hod
Heh take sa mne stava pravidelne, mal som obdobie s casom 21:21 a 14:14. Inak teraz je 00:00 Inak hovori sa ze ked sa pozries na cas a hodina=minuta tak na teba niekto mysli hehe
mne sa stava to iste kazde rano, dokonca niekolko krat po sebe... kuknem na hodinky 6:30, znova kuknem na hodinky 6:45, znova kuknem na hodinky a je 7:00... neviete mi pomoct? ja fakt neviem, takto sa to uz deje kazdy pracovny den uz niekolko mesiacov : disappointed:
inak to mne sa v poslednej dobe sa pozerám na čas ked je rovnaka minuta a hodina.. aj teraz 10:10 alebo 22:22 a tak.. heh a poviem si že asi na mňa niekto myslí xD a je dobre
@samantha135 Thriller, hlavna ulopha Jim Carey. Ten chlapik zacne citat taku knihu a z nej zisti, ze za vsetkym co sa deje stoji cislo 23. A zisti, ze tu knihu napisal vrah jednej neobjasnenej vrazdy. Viac neprezradim, oplati sa pozriet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
že proste som sa každý deň kukol na hodinky v tom istom čase to je to isté jak to čo sa deje tebe nvm čo to..
ale prešlo to
pusti si takúto ezoterickú hudbu a určite to prejde
hodinky je 6,20. zeby magia ?
noo a k teme...ja sa strasne casto pozriem na hodiny 15:15...
no v kazdom pripade je to zaujimave....ale myslim ze nahoda....