Pre tych čo nevedia programovať,, dajte neaky cenník. Od najjednoduchšich stranok (jedn titulna strana, obrazok a text) až po "super stranky" (animacie, videa podokna- vela,počitače atd.)
vsetko zalezi od providera nie? a ci ches uroven 1 2 alebo 3.
szm ponuka mam pocit aj zadarmo nie? alebo aj ine oraganizacie ale mas len par MB 150 alebo tak ale tam je uz potreben vediet PHP alebo HTML Mysql si ako to je som len cital.
ja mam na www.webovastranka.cz je aj koncovka sk a to je zadara. hudba viedea obrazky sa tam daju dat. chat. a ajdake take info.
Sp4c3_m0nk3y: 200 000? To si este malo povedal web ktory ma informovat obcanov o eure, stal ministerstvo vyse 3och milionov a inak weby bank stoja bezne 5 ciferne ciastky..
Samozrejme v tom nie je len webdesign, ale aj kopu inych veci ako sa na velky projekt patri (navrh, hw riesenie, implementacia toho vsetkeho a podobne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
szm ponuka mam pocit aj zadarmo nie? alebo aj ine oraganizacie ale mas len par MB 150 alebo tak ale tam je uz potreben vediet PHP alebo HTML Mysql si ako to je som len cital.
ja mam na www.webovastranka.cz je aj koncovka sk a to je zadara. hudba viedea obrazky sa tam daju dat. chat. a ajdake take info.
a hosting už mam
Samozrejme v tom nie je len webdesign, ale aj kopu inych veci ako sa na velky projekt patri (navrh, hw riesenie, implementacia toho vsetkeho a podobne)