Podľa teba: čo by to malo znamenať? Bez úražky,dosť hlúpa otázka
Nič to neznamená,len si myslí,že si inteligentná...zbytočne nedomýšľaj,chlapi hovoria čo si myslia. Keby si sa mu páčila,narovinu by ti to povedal alebo pozval na rande, kávu...atd
O mne si to myslí väčšina ľudí a nepozastavujem sa nad tým,pretože je to tak ( nie je to prehnaná pravda) . Ak bude mať záujem,určite to uvidíš a budeš to vedieť
keď chce odo mňa niekto úlohu, tak mi to vravia pravidelne a ešte dávajú moje meno do kadejakých zdrobnením a nejdem sa z toho pototo...lebo je to len kruté využívanie mojej inteligencie neber všetko príliš vážne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
že keď ti dal už taký hardcore kompliment, tak od teba musí dačo minimálne chcieť
tak ti takyto kompliment dal
Preco?
Burn!
Podľa teba: čo by to malo znamenať? Bez úražky,dosť hlúpa otázka
Nič to neznamená,len si myslí,že si inteligentná...zbytočne nedomýšľaj,chlapi hovoria čo si myslia. Keby si sa mu páčila,narovinu by ti to povedal alebo pozval na rande, kávu...atd
O mne si to myslí väčšina ľudí a nepozastavujem sa nad tým,pretože je to tak ( nie je to prehnaná pravda) . Ak bude mať záujem,určite to uvidíš a budeš to vedieť