ja som dneska chystal adrenalinovu jazdu na biku ... ale tuna v PO su take nudne kopce zeeee ... clovek prekracuje rychlost o 20 km polisi nanho kukaju ale nic mu to neprinasa ... rozmsylam ze si pojdem kupit nejaky adrenalin do lekarne a si strieknem rovno do zili lebo UMRIEM OD NUDY
milujem ho!!!preto aj rada riskujem,aj ked sa mi to niekedy nevyplaca najviac sa mi lubia adrenalinove sporty spojene s padanim(bungee jumping,scad diving...)
Adrenalín mám rád, moc som ho ale zatiaľ nezažil, zatiaľ len bike, DH a BMX. Rád by som si ale vyskúšal aj niečo adrenalínovejšie, len sa k tomu neviem nejako dostať...nepodnikneme teraz cez prázdniny niečo?
Adrenalín je v pohode.... milujem zoskoky do vody s veľkej výšky (tu na okolí mám dve mieta kde chodíme, je to asi tak 10 m nad vodou, ale chcelo by to ešte niečo vyššie).... niekedy by som chcel vyskúšať bungeejumping, zoskok padákom.... paraglajding môže byť tiež zaujímava vec
akože mám rada adrenalín, ale žeby som bez toho nevedela žiť, to nie..ja cítim adrenalín v krvi už len keď som na lyžovačke ale zase keď sa lyžijem v dosť hustej hmle na sem-tam zľadovatenej zjazdovke ono to má niečo do seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a čo také sa chystáš skúsiť ?