@trubkos Máš pravdu inak...V priebehu roku mnohí z nich ani len nevedia, že nejaký hokej existuje, nemajú prehľad o základných informáciach hráčov - kto kde hrá, atď. Ale akonáhle prídu MS, tak každý je roduverný a do hrude bijúci sa fanúšik
@firestorm no a čo, mna zaujímajú vždy len majstrovstvá aj pokial ide o futbal a nehrám sa na velkého fanúšika ale v majstrovstvách o niečo ide a preto som na to zvedavá.
no MS pozeram vzdy ale iba nase zapasy a raz xa cas si pozrem aj SK extraligu ked hra Skalica ale inak mna hokej moc nebavi ine to je s futbalom to pozeram vsetko co sa da
ináč máš riadne blbé možnosti, lebo skoro každý aj ten, koho nezaujíma hokej zväčša aspoň niečo z majstrovstiev pozerá, ja síce len občas ak je to veľmi vážne a idem okolo nejakého televízoru s nalepenými fanúšikami tak sa na chvíľu zastavím, ale aj tak o tom zväčša mávam trochu prehľad že čo ako a to nie som ani troška vlastenec a ani troška sa o hokej nezaujímam takže taký priemerný človek zväčša pozerá majstrovstvá a to z neho nerobí nejakého veľkého hokejového fanúšika
iba ke´d hraje slovensko, nejak ma tieto kolektívne športy či už ich hrajem alebo pozerám nebavia
ja som vždy nenávidel keď som musel niečo hrať kolektívne, prosto ja rád športujem či už behám alebo tak úplne sám! a nech mi nikto nedáva loptu nech si s ním zahrajem!
nesledujem dokym niesme vo finale. ale tak fandim nasim. ak ukazu tento rok hokej ako sa patri a nie tie pokusy hodne junior ligy co predvadzali minule tak to aj mozu vyhrat.
inak neviem, ale napr. na našej škole keď boli majstrovstvá tam bolo pár ľudí na silu - dievčatá tam kričali pri každom góle, a to len na reakciu kričania ostatných, celý prenos ani nesledovali - ale tak celkovo mi príde že niekedy si to ľudia kompenzujú tým, že hlasno hučia a podľa mňa to je fest trápne ...
@35 tým so myslel to, že nie že len povzbudzujú, ale ešte sa aj tvária ako skalné fanušičky hokeju, ktoré po príchode domov ihneď zapínajú športový kanál
nemohla som hlasovať. chýba možnosť - som dievča a pozerám hokej stále, nielen počas MS. btw takých "pseudofans" mám najradšej..počas roka ani nezaprdnú o hokej ale zrazu v máji sú najväčší hokejoví fanúšikovia a hlavne EXPERTI na hokej .. no offense
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
skoda ze nie som este aj vegetarian, bol by som nadclovek
ja som vždy nenávidel keď som musel niečo hrať kolektívne, prosto ja rád športujem či už behám alebo tak úplne sám! a nech mi nikto nedáva loptu nech si s ním zahrajem!
inak neviem, ale napr. na našej škole keď boli majstrovstvá tam bolo pár ľudí na silu - dievčatá tam kričali pri každom góle, a to len na reakciu kričania ostatných, celý prenos ani nesledovali - ale tak celkovo mi príde že niekedy si to ľudia kompenzujú tým, že hlasno hučia a podľa mňa to je fest trápne ...