Vies ako to zistis? daj mu do ruky metlu a nech pozameta dom alebo byt neviem kde byvas. A ak to spravi tak ta miluje. Ale obetou zamilovanosti ... no nejdem to tu pisat.
Nie je podstatne co povie,ale ako sa sprava... Ak ti povie,ze ta miluje a pritom sa riesi s tvojimi 2 kamaratkami tak su to len prazdne slova...Ale ak ich povie a dava ti to patricne najavo a ty citis jeho lasku...tak je to ok.si prenho vsetko, si jeho stastie,opora,istota...
no podla mna to moze myslet vazne ale ked to povie po tyzdni tak to asi vazne nemysli a chce ta len namotat a vyuzit a le ked to citis ze by to mohol mysliet uprimne tak potom neni o com
Ayreen - laska sa neda definovat, to je nemozne , ale je to aspon take popisanie stavov , a urcite to plati. Ak nie, tak bude niekde chyba. Ale slova lubit a milovat odlisujem, aj ked su skoro rovnake
Keď niekoho milujem, tak je úplne samozrejmé,že chcem, aby nám bolo spolu dobre. A to môže značiť, že sa budeme držať za ruky, alebo dívať na hviezdy a keď budeme mať OBIDVAJA chuť, tak sa budeme aj milovať. Však nič prirozenejšie a čistejšie neexistuje.
To je úplne normálne. Samozrejme to nevravím každej pupuľke, s ktotou sa zoznámim na diskotéke.
Samozrejeme by dievča malo mať vyriešenú ochranu, správny vek atď. Ak to nie je tak prrr.
Peter_piper sak klud, ries to ako ja. Pridi si raz za cas skontrolovat spravy a pozriet temu ktora ta bavi, hlavne kde sa neriesia taketo jebnute problemy a mas pokoj
My chlapi sme v tomto celkom jednoduchi. Cize Milujem ta! v reci muza znamena prelozene do reci zeny, celkom prekvapivo tiez: Milujem ta! ale sto bodov za otazku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ze chce umyt riad, nie?
OMG
Nie je podstatne co povie,ale ako sa sprava... Ak ti povie,ze ta miluje a pritom sa riesi s tvojimi 2 kamaratkami tak su to len prazdne slova...Ale ak ich povie a dava ti to patricne najavo a ty citis jeho lasku...tak je to ok.si prenho vsetko, si jeho stastie,opora,istota...
este aj mi ti mame radit, ci ta tvoj stary naozaj miluje a nechce ta len pretiahnut. toto uz je v pici
to je ako keby som napisal: co tym myslel,ked povedal, ze ma nechce
ako len priklad som uviedol.
Ja rozliskujem tri slova - mam ta rad, lubim ta a milujem ta.
Rad mozem mat aj psa, kucharku v skole, decko od susedov. Lubit mozem rodicov, dobre jedlo, priatelku; ale mozem zaroven lubit aj mat rad.
A nakoniec milovat: milovat mozem len milovanu osobu - partnerku. Je to taka gradacia: ked milujem, zaroven lubim aj mam rad. Inac by to neslo
To je úplne normálne. Samozrejme to nevravím každej pupuľke, s ktotou sa zoznámim na diskotéke.
Samozrejeme by dievča malo mať vyriešenú ochranu, správny vek atď. Ak to nie je tak prrr.