Mám v škole spolužiaka do ktorého je asi každá baba. Hocikedy má poťahá za kapucňu počas hodinovej a usmeje sa na mňa a inom babám to nerobí . Potom idem do Jednoti (obchod) a uteká predo mnou a nepozdravi sa mi a vyzerá ako keby sa má bál.
neviem, ale v prvom rade mu neukazuj fotky s tými ušiskami a ňufákom, normálnemu chlapcovi (ak samozrejme nie je zoofil) sa takéto degešiny na profilovkách nepáčia
Vieš čo ti poviem... toho chalana chceš len kvôli tomu ako vyzerá, nie kvôli tomu ako sa správa a aký je. Keď pred tebou uteká, tak veľmi záleží na tom, ako to berie. Či ako zábavu, že "ide už pohni si" alebo ako zábavu, v robení si "srandy" . Ty musíš vedieť ktoré z toho to je. Ak prvé tak máš možnosť sa prejaviť, ak druhé tak by si ho mala prestať chcieť, lebo ešte dlho bude mentalne decko.
@method Ja by som nemohol, moja dcéra bude na toľko vyspelá, že si takú fotku nikdy neurobí. Skôr si dá v tom veku zmysluplný citátik od Freuda, Junga, Fromma alebo Žižeka.
@rochelle14 samozrejme že sa ťa bojí.
lebo sa mu páčiš a tak sa bojí rizika tvojej negatívnej reakcie (odmietnutia, v princípe, ale v kontexte vášho veku mi príde smiešne použiť to slovo).
a tak z každej situácie kde máš šancu zareagovať uteká, a džube do teba len v situáciách kedy tú šancu nemáš (lebo by ťa učiteľka okríkla alebo čo).
takzvaný mirroring, po slovensky zrkadlenie. vezmi tú istú situáciu, prehoď roly. potiahni ho cez hodinu za kapucňu ty a keď sa otočí tak sa naňho usmej. alebo dačo podobné. proste daj mu odozvu v podobnej forme a situácií na podobnej úrovni ako on robí tie svoje hovadinky. vyjadri mu sympatie vo chvíľke keď nebude mať možnosť zareagovať a daná interakcia nebude mať možnosť pokračovať ďalej.
toť prvý krok.
za tým už si hľadajte cestu sami, metódou pokus-omyl, tak sa totiž primáty zvyknú učiť ako sa robia sociálne interakcie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
No
VEĽMY
KEBIZE
US
najprv sa nauč písať a potom obháňaj chlapcov!
lebo sa mu páčiš a tak sa bojí rizika tvojej negatívnej reakcie (odmietnutia, v princípe, ale v kontexte vášho veku mi príde smiešne použiť to slovo).
a tak z každej situácie kde máš šancu zareagovať uteká, a džube do teba len v situáciách kedy tú šancu nemáš (lebo by ťa učiteľka okríkla alebo čo).
takzvaný mirroring, po slovensky zrkadlenie. vezmi tú istú situáciu, prehoď roly. potiahni ho cez hodinu za kapucňu ty a keď sa otočí tak sa naňho usmej. alebo dačo podobné. proste daj mu odozvu v podobnej forme a situácií na podobnej úrovni ako on robí tie svoje hovadinky. vyjadri mu sympatie vo chvíľke keď nebude mať možnosť zareagovať a daná interakcia nebude mať možnosť pokračovať ďalej.
toť prvý krok.
za tým už si hľadajte cestu sami, metódou pokus-omyl, tak sa totiž primáty zvyknú učiť ako sa robia sociálne interakcie.