nepoužívam, lebo mi to proste netreba (hľa, koľká to skromnosť)
Ale kedysi som si zvykla občas po umytí kydnúť trocha tužidla, zapliesť a nechať tak uschnúť a následne prelakovať, ale i tak mi to behom pár hodín spľaslo a nikdy sa mi to nechcelo a aj tak to len zaťažovalo vlasy, že som sa na to vykašľala
tyzden si neumyte vlasy a nebudete potrebovat nic stoho staci si len vytvarovat uces a bude to drzat tvar aj v londynskom dazdi,v svedskej zime aj v Miamskom vetry
nepoužívam... ja mám veľmi ťažké vlasy, zle sa tvarujú a musela by som si tam toho nakydať na kilá, aby to udržalo účes tak, ako chcem - čiže preto nepoužívam, nie preto, že chcem byť IN, lebo in je prirodzenosť
aj tak nechápem, čo má autorka ankety proti prirodzenosti - je niečo zlé na tom, že sa niekto nemaľuje a nelakuje si vlasy?
Po umytí si ich postriekam s takým sprejom na vlnité vlasy, aby som ich nemala krepové.. Tužidlo nie, lebo mi lepilo vlasy a lak občasne, ako sa mi chce.
Používam nezmývateľný balzam na uhladenie vlasov po umytí a potom ak sa chcem nejako učesať, tak mám taký vyhladzujúci krém do vlasov, ale v poslednom čase už nemám také suché vlasy ako predtým , takže si toho dávam veľmi málo, lebo by som mala vlasy veľmi mastné.
Ale ak si dám toho málo, musím použiť aj lak, ktorý som predtým používala len výnimočne.
Takže predtým som väčšinou používala len ten krém, teraz trochu krému a následne aj lak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Som proste umelinka
To si ani nemala zakladať túto diskusiu, zase budeme za rozmaznané vyfintené kurvy, lebo si lakujeme, či gélujeme vlasy DDDDD
Lebo IN je byť "prirodzená", nenávidieť fastfoody a ameriku!!
nepoužívam, lebo mi to proste netreba (hľa, koľká to skromnosť)
Ale kedysi som si zvykla občas po umytí kydnúť trocha tužidla, zapliesť a nechať tak uschnúť a následne prelakovať, ale i tak mi to behom pár hodín spľaslo a nikdy sa mi to nechcelo a aj tak to len zaťažovalo vlasy, že som sa na to vykašľala
A v poslednej dobe uz kaslem na to, sampon staci
aj tak nechápem, čo má autorka ankety proti prirodzenosti - je niečo zlé na tom, že sa niekto nemaľuje a nelakuje si vlasy?
Ale ak si dám toho málo, musím použiť aj lak, ktorý som predtým používala len výnimočne.
Takže predtým som väčšinou používala len ten krém, teraz trochu krému a následne aj lak