Samozrejme potesi, kazdopadne tisicka hore dole... vela vody sa s tym aj tak neda namutit... ale asi by som ju hodil na bitfinex, tam sa mi dobre otacaju peniaze...
@laurikaaa vsak to ako keby 1000€ je tak vela ze by si nemusel do konca zivota nic robit
a investoval? , ako ked ti da niekto len tak 1000€ je to pekny peniaz ale z biedy to nikoho nevytiahne, mozno tak na par tyzdnou/mesiacov by clovek zil o trosku lepsie.
polku by som si nechala a pouvažovala čo s ňou a s druhou polkou by som si užila nachvíľku ten pocit že na peniazoch nezáleží a večer by som pozývala kamarátov a tak.
@matheusko , tri mesiace pochybujem ze z takejto sumy vyzil, ale napriklad aj my ako stvorclena rodina mame len o malo viac na cely mesiac a segra stale poteebuje novu maskaru, novy ruz, novy lak atd...ale kazdy tyzden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
kupila by som si ultrabook, trochu oblecenia a zvysok si ulozila (to by bolo cca 200 eur)
by som si ich normalne hodil na ucet a zil dalej
z biedy to nikoho nevytiahne, na investovanie to moc neni, asi by som proste zil par mesiacov s lepsim vreckovym..
rozjebal by si to za dva dni a potom by len balíčky chodili. ty vreckové
ale kúpil by som pár vecí
a investoval? , ako ked ti da niekto len tak 1000€ je to pekny peniaz ale z biedy to nikoho nevytiahne, mozno tak na par tyzdnou/mesiacov by clovek zil o trosku lepsie.
ty ma musis strasne milovat ked mi v kazdom komentari chces tak dobre
keby som vyhral 10000 to by som sa uz viac potesil