@tunidlo povedal by som, že keďže waagbistritz po konverzácii so sturmerom v rozhovore s tebou použil nikoho netýkajúcu sa frázu zahŕňajúcu slová "mom" a "jewish", tak si ty spolu s celou rodinou a okruhom priateľov obvinený z toho, že nazývaš jeho matku židovkou.
@zimme pozor, "komunitný", "komunálny", a "komunistický" sú tri rozdielne slová. "komunitný" a "komunálny" majú ešte dosť podobný význam. "komunálny" a "komunistický" spolu taktiež trochu súvisia. ale "komunitný" a "komunistický" vôbec
@tunidlo Myslím, že sú ešte lepšie príklady ako Gavalec (prof. Krsková, Dr. Wagnerová). A okrem toho, Gavalca môže zachrániť preto, lebo je to strojár (sa mi zdá) Právo vyštudoval len externe a vo vyššom veku aj keď sa ním teraz živí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tu ti to neprejde pretože toto je BIRDZ.SK - komunistický portál pre študentov a teenagerov
inak by som asi nic, co ak by bol ten komunista tiez pravnik a to nemozem riskovat,
?
Ani slovu z toho tvojho slovného futbalu nerozumiem.
Jeden by povedal, že takáto reakcia naznačuje, že som niekedy napísal, že tvoja mama je židovka.
To ale začínam nerozumieť ešte viac ...
Darmo, v oblasti práva som nevzdelanec
Ale snáď aj tak zapadá do kolónky "právnik"