no nadpis je dúfam dosť výstižný na to aby som k tomu nemusela pridávať komentáre,... takže som zvedavá čo obvykle spravíte ked sa vám nejaká bižutéria pokazí a patrí medzi vašu oblúbenú,...
@lojla no viem čo je to zohnať také malé krúžky, ale v tt to neni zas až taký problém,.. @mousisitka oblíš v mieku vysmažíš na uhorke a daruješ mi ju? aké milé od teba,... @saddath a keby máš v okolí niekoho kto ti ju opraví potešilo by ťa to?
buď ju vyhodím, alebo, ak to s ňou nie je až také zlé, pokúsim sa ju opraviť... (ja väčšinou tak opravujem veci, že je to s nimi potom ešte horšie ako pred mojim pokusom o opravu
(Noo, neviem, ci sa moje drevene a kamenne goralky a pletene naramky, prip. male drevene naramky vzdy v prirodnom materiale a farbe daju povazovat za bizuteriu, ale povedzme..) Odlozim, pouzijem ako dekor niekde inde, na darcekovych vytvoroch, alebo odkladam a potom z nich casom urobim novy naramok .
@ lojla v trnave bud v umeleckom obchode abo ked zhanas take pevnejšie kružky na silnejšie retiazky objavila som jednu galanterku textilnu tez v tt a tam najdem co potrebujem väčšinou,ale ako zistujem stale sa najdu veci zdanlivo nezohnatelne, napr take male kamienky čo vyzeraju ako diamant,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale tak čo sa dá asi spraviť? Šmariť do koša, život ide ďalej
ked sa ale pokazi, tak ju recyklujem. a jej casti potom pouzivam na nausnice, co si sama vyrabam. viete co je to zohnat take male kovove kruzky??
@divinatoire co je to da vinci a kde to mozem navstivit?
a ja ak niaku mam tak ju nevihadzujem....
Ten obchod vyzera skvele, uz mi je jasne, preco som o nom nikdy nepocula... :/ Dufam, ze sa rozsiri z BA a NR aj dalej