pri alkoholickych veceroch sa mi to bezne stava pokial viem kde som v pohode moja prva otazka ako som sa sem dostala ak neviem kde som ale niekto znamy lezi vedla mna a evidentne sme robili to co sme nemali tak znie a kurva!! to sa mi iba raz stalo
poobzerala by som sa, ci je to pekna spalna, nasledne porozmyslala, ci je mozne, ze som sa s niekym vyspala a potom by som sa snazila zistit kde to vlastne som, samozrejme super spionskym sposobom, ak by ma nahodou niekto uniesol
Ak by to bolo u nas len v inej izbe tak by som si to uvedomil asi az ked by som sa poriadne prebral.. ale ak by som sa zobudil na uplne inom mieste alebo niekde kde to nepoznam tak by ma asi riadne strhalo a zacal by som rozmyslat co sa dialo vcera...
No trvalo by 5 minút kým by som sa spamätal a kým by som rozlíšil prostredie...Potom by mi asi po 1. minútke došlo že niesom doma ani u známeho...A potom by to bolo na PUDE DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ak by sa tak nestalo, tak by som samozrejme chcela vedieť, čo sa stalo, kde som a pod.
imho by to bola dosť pecka
no asi by som sa najprv snazila prist na to co sa stalo,potom si to potichu obzrela a ak by sa mi to miesto nezdalo okamzite by som odtial odisla
a prve by som si asi osahala vrecka, ci mam mobil. a potom patrala dalej.
...
eee?
*poobzeranie sa okolo či nenájdem niečo/niekoho čo/kto by moju prítomnosť tam opodstatňoval*
@mcvpn no ok,tak nie.
prečo by si nemala reagovať? akože je to tajná identita? a takou má aj ostať?
to je medzi mnou a charlesom.