ahojte chcela by som sa vas spytať, asi najmä Nitrančanov, že kde všade by sa dalo pochodiť v NR okrem hradu a pešej zony, nakupnych centier a parku (lebo to všetko poznam či nahodou neviete o nejakych inych miestach kam by sa dalo isť pozrieť :
... ale môžeš ísť aj nakupovať, do trialparku na bike , máme tu cirkus teraz! potom nákupné centrá, môžeš sa korčulovať pri rieke, ísť pri botanickú záhradu, je tam taká lama vtipná a potom ešte na všelijaké miesta, ale tam nás načapali fízli, tak tie miesta nespomeniem ani my sa väčšinou motáme na sídlisku chrenová.. nie je tam čo obdivovať, ale domácim stačí
Ja som za celé dva semestre nevidel z Nitry nič.. Ani na hrade som nebol, ani v synagóge sa pozrieť, proste nič.Bol som akurát V múzeu, Mlynoch, pri divadle a tým končím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
... ale môžeš ísť aj nakupovať, do trialparku na bike , máme tu cirkus teraz! potom nákupné centrá, môžeš sa korčulovať pri rieke, ísť pri botanickú záhradu, je tam taká lama vtipná a potom ešte na všelijaké miesta, ale tam nás načapali fízli, tak tie miesta nespomeniem ani my sa väčšinou motáme na sídlisku chrenová.. nie je tam čo obdivovať, ale domácim stačí
synagoga je fajn,
v galérii mal Netvor výstavu ( neviem či je stála, ale je to super - graffity)
určite na nejaký koncert do music&cafe alebo hockam, kde sú normálne koncerty.
zoborské jazierko.
tá kalvária.
rolfesova baňa. ( ale tam sa neoplatí lebo je to na štúrke či svetlej a tak a ľudia tam chodia dávať odpadky.)
obehať všetky známe nitrianske krčmy a spoznať štamgastov a tak .