Čo sa dá vo Zvolene robiť v piatok večer? Minulý rok som tam totiž bola a... žiadna sláva. Ja viem, že sa to nedá porovnávať s takou Bratislavou alebo Košicami, ale mesto bolo úplne vyprahnuté a po hodine hľadania som našla jeden podnik otvorený. Vie mi n
tak to nechapem, Zvolen normalne v piatok zije... a neviem, co ti poradit, neviem, aky styl hladas... Ministry je v piatok otvorene urcite, "metlaci" v tvojom veku zas chodia do Triangola, ja osobne sa dobre citim vo Zvonci... kavu robia dobru v Charisme, aj ked neviem, dokedy je otvorena...
@kitty7 bola som tam sice uz pred rokom, ale prechadzala som ulicami a fakt bolo vsade mrtvo. na uliciach len pociernejsi ludia, inak nikto nikde. a este nejaky kebab bol otvoreny
@7 no vsetci su po krcmach zalezeni ze je vonku ticho neznamena, ze vnutri to nezije ja napriklad neviem, kam ist v BB ako ti tu radia, teda, skor poznam podniky v ZV ako v BB a to byvam v BB 20 rokov (do ZV som chodia do skoly)...
@4lex ach, tak beriem spat... a nejaka ina diskoteka sa v ZV nenajde v piatok? urcite ano...
@sumivybanan Rusticanu myslí kitty7, ale ju presťahovali do takej veľkej bielej budovy pri ružovej budove na opačnej strane námestia. ale pokazili sa aj tí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Vínna Réva v neposlednom rade
co sa tyka podnikov, netusim. asi velmo nepomohou
a najlepšia káva je v Džezve asi
@4lex ach, tak beriem spat... a nejaka ina diskoteka sa v ZV nenajde v piatok? urcite ano...
@sumivybanan fuuu na namesti je dobra pizzerka, ale neviem si spomenut na meno vobec... ide sa tam tak hore schodmi... nejake talianske meno je to...