momentalne overenie originality k DP, dobra masaz a lievik do mozgu a samozrejme, peniaze. a nemuselo by tak hriat slnko,bo ma to vycerpava. a zacina ma boliet zub a ....
ale @57 vďaka tebe som vlastne prišla na to, čo mi chýba. Chýba mi blízkosť Boha. Lebo pokiaľ sa dobre pamätám, vtedy, keď som musela, bolo moje najšťastnejšie obdobie v živote (okrem obdobia, keď som mala 6).
@hoperpohroma Predpokladám že všetci nemáte čo do huby. A aj keby to tak bolo, to čo primárne potrebuješ nie sú peniaze. V konečnom dôsledku s tým šťastie ani nijak nesúvisí.
urcite aj peniaze, ale najviac normalny chlap.. to znamena ze chlap ktory neklame a hlavne si stoji za svojim slovom a nesere si do huby... takeho nepoznam
ja som spokojná mám super chlapa (ktorý dokonca aj počúva , mám fajn rodinu, mám ludí kolo seba s ktorými si rozumiem.....peniaze vždy boli aj budú čo by mi mohlo chýbať k šťastiu..... už len aby bol dovarený obed lebo som hladná
v podstate som štastna z toho všetkeho čo mam ...važim si veci ktore ma obklopuju ale momentalne...mi asi najviac chyba niekto s kym možem travit spoločne chvile plne lasky....takže asi priatel
@james144 to co potrebujem je moj priatel a kedze byvame v inych mestach a nemozeme u seba byvat tak za co myslis ze sa s nim stretavam? no jedine za tie skurvene peniaze ktore nemam. cize ano, treba mi peniaze ku stastiu a nebudem sa tu hrat na to ze budem pisat zdravie, rodina, laska, bla bla, kedze tu sa pytaju co mi CHYBA a zdrava som a tu lasku mat nebudem ak si ju nezaplatim. Na kazdy skolsky den dostanem 2 eura na jedlo a bodka. Mama mi odmieta davat peniaze na oblecenie cize z 2 eur co mam na jeden skolsky den sa musim uzivit co sa tyka jedla, kupovat si oblecenie (lebo keby bolo vsetko podla mojej mamy tak mam 5 triciek s dlhym rukavom a v tom sa bohuzial v lete byt neda) a setrit si na leto na cesty za priatelom. este nieco mi ides hovorit o tom ako mi netreba peniaze?
@etelnair lebo s peniazmi idú ruka v ruke ako dobré, tak aj zlé veci....
Mať peniaze nemôže byť životný cieľ človeka, je to smiešne, povrchné a hlavne hlúpe... ľudia sa naháňajú za peniazemi tak, že si neuvedomujú, že im popritom život pretečie pomedzi prstami, takže si ich ani poriadne nestihnú užiť...
@klaudiqaaa ale tak tu sa nepytaju na zivotny ciel, ale co nam chyba.. ja mam vsetko okrem tych penazi a tie su v mojom zivote dost klucove.. ale keby som si mala vybrat ze co je pre mna najvacsia priorita na svete tak urcite nepoviem ze peniaze..
ale na tuto otazku som odpovedala ze peniaze, lebo sa pytaju, co nam chyba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
ja som spokojna,aj ked tak nanic
(toto môžem povedať tak po roku prvý x )
No zas je napiču mať peniaze ak nebudeš mať nič viac. Ale otázka znie, čo chýba.
a inak ešte dobrý zrak
a momentálne dva balíky chipsov
@anniedecadence ale no, ja ta mam rad, a nie som sam
to fakt musí "človek" na to prísť až keď mu bude zle?!.............filip:/
peniaze, dobrá postava, normálne zdravie, ľudia
Mať peniaze nemôže byť životný cieľ človeka, je to smiešne, povrchné a hlavne hlúpe... ľudia sa naháňajú za peniazemi tak, že si neuvedomujú, že im popritom život pretečie pomedzi prstami, takže si ich ani poriadne nestihnú užiť...
ale na tuto otazku som odpovedala ze peniaze, lebo sa pytaju, co nam chyba.
moja drahá, veľmi sa ti ospravedľňujem za svoju nepozornosť ........filip
no najviac zo všetkého postrádam ľudský rozum, ktorý ako zázrakom utiekol z hláv mojich známych a kamarátov.