zredukovať počet zakomplexovaných ľudí, ktorí vysedávajú pri birdzi 24/7 s tučnou riťou a komentujú alldayallnight, - nejaký list pre bloknutých ľudí by sa zišiel
to s prispevkami je podla mna obrovske plus, rozhodne to povazujem za dobru vec.
a co sa tyka toho, co mi chyba... tak v podstate nic. stacilo by, aby sa konecne opravili/doplnili tie chybajuce featurky ako sprava albumov a fotiek (vytvaranie, presuvanie atd), normalny archiv tsiek, i ked mne to nechyba a .. neviem co viac. jo. anonymna nastenka/ked uz, nech tu nastenku vidia len priatelia alebo nejak to vyriesit
@majqqqo tak bez uzivatelov by to bola nuda nie ? zavisli uzivatelia su znamka dobreho webu zakomplexovanost sa podla mna neda nejak objektivne hodnotit... zato blokovanie tiez povazujem za kusok nedotiahnute
@trdelniiiq myslis zeby sa presunom niektoreho obsahu od uzivatelov z public viditelnosti do sukromnej viditelnosti nenarusila cela ta myslienka birdzu v ktorej teraz ide?
@dconan vravim, nech sa to nejak vyriesi. uplne by stacilo, ak by moju nastenku nevideli cudzi ludia ale len zaregistrovani. to by mi stacilo. ked si vezmes, teda neviem ako dlho tu si, ale dlhe roky predtym nic take ako osobna, pre kazdeho volne dostupna nastenka prispevkov neexistovala. bol cely birdz, kamarati a reakcie.
Chýbajú mi ľudia, ktorí tu boli kedysi. A chýbajú mi kvalitné blogy a fotky. Celé roky sa tu riešil dizajn, ale na obsah sa akosi pozabudlo. Ten sa vytratil a zostal iba balast.
@dconan jj. forum, fotky atd, to je vsetko v pohode, to mi vobec nevadi. ale henta osobna nastenka je trochu privela. nie som paranoidny ale bolo by fakt lepsie, ak by to bolo pristupne len pre zaregistrovanych - ak nie inac.
to mazanie komentov je blbost je predsa demokracia aj ked slaba ale je a sukromie no mohlo by to byt aspon tak ze len pre registrovanych uzivatelov ako sa pise v komente @21 akoze fotky a podobne a inak co by som este zmenil ? no toho je fakt vela ale tak @tomas nas asi tak skoro nevyslysi
takze co mna tak na rychlo napadne tak editovanie nazvou ci uz for alebo fotiek a podobne potom mazanie videi napriklad a samozrejme vytvaranie novych albumov presuvanie fotiek a vsetko s tymto spojene potom nase stare hodnosti "hviezda birdzu" atď. , lepsie vyhladavanie lebo ked nieco hladam tak mi to nikdy nic nenajde , vlastne CSS , dizajn by som zmenil uplne a nenapada mi teraz uz nic ale urcite mam toho na srdci este vela len to neleze do hlavy teraz no ale toto je birdz takze snivajte s nami
@kittan ďakujem, aj keď mám pozitívnych reakcií nesmierne veľa i tak ma každá ďalšia poteší. Samozrejme ti nebudem ani vyvracať tvoj názor, že som fake. Chápem že bežnému priemernému človeku sa zdá môj život ako niečo nereálne, tak to nebudem riešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a co sa tyka toho, co mi chyba... tak v podstate nic. stacilo by, aby sa konecne opravili/doplnili tie chybajuce featurky ako sprava albumov a fotiek (vytvaranie, presuvanie atd), normalny archiv tsiek, i ked mne to nechyba a .. neviem co viac. jo. anonymna nastenka/ked uz, nech tu nastenku vidia len priatelia alebo nejak to vyriesit
tie dobre by som nechal
Ktoré sú podla teba dobré?
aspon sa zasmejem a zarypnem, hihi
ano, gramatika nie je najdolezitejsia vec na svete, ale to neznamena, ze sa to maz roka na rok u mladych zhorsovat O.o
takze co mna tak na rychlo napadne tak editovanie nazvou ci uz for alebo fotiek a podobne potom mazanie videi napriklad a samozrejme vytvaranie novych albumov presuvanie fotiek a vsetko s tymto spojene potom nase stare hodnosti "hviezda birdzu" atď. , lepsie vyhladavanie lebo ked nieco hladam tak mi to nikdy nic nenajde , vlastne CSS , dizajn by som zmenil uplne a nenapada mi teraz uz nic ale urcite mam toho na srdci este vela len to neleze do hlavy teraz no ale toto je birdz takze snivajte s nami
kedysi aj zaujímavé myšlienky a inteligencia, ale to už som si zvykol že vymizlo.