No jeden kolega mi brut leze na nervy,lebo sa chce furt rozpravat a kamosit a ja ho nemam rada a nedokaze pochopit,ze ked ho ignorujem,ze proste nemam zaujem
To ze su zakaznici debili,no zvykla som si... Aj ked niekedy ma dokazu vytocit (tak vnutorne,im to najavo nedavam)
Takze som celkom rada,ze menim poziciu vlastne ani jedno z toho co napisem ma uz trapit nebude
Ale urco pridu nove veci,co ma mozno budu srat
mili cestujuci vlakom...
az nastupujete a vystupujete, suprava ma ciac, ako jedny dvere. ked vlak stoji v stanici a je po case odchodu, pobehnite prosim, nie sme tu len pre vas.
a hlavne az sa budete stazovat ja bordel co vlakoch a meskanie zamyslite sa, kde to vsetko zacina a o com vyssie pisem
Ako ... programuješ mapu, grafiku robíš a on ti napíše že už mu to netreba po 6 hodinovej intenzívnej práci (Šéfa som zatiaľ nemal, najradšej by som ani nikdy nemal ale to sa asi nepodarí) Ale zákazníci ma veľa krát hnevali
Zlý zákazník...ako príde, tak odíde, nezdrží sa dlho, ale keď má človek zlého kolegu, tak to je asi najviac hrozná vec, čo ťa v práci môže postretnúť, špeciálne, ak pracuje človek v teame...mám zážitky riadne
@morningcoffe príde odíde? sú povolania kde máš rovnakého zákazníka mesiace. a kolegovia sa tiež môžu meniť. takže určite sa nedá vždy dať ignore na zákazníkov, a zas, kolegov sa dá ignorovať, resp. si vydupať základné pracovné veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
To ze su zakaznici debili,no zvykla som si... Aj ked niekedy ma dokazu vytocit (tak vnutorne,im to najavo nedavam)
Takze som celkom rada,ze menim poziciu vlastne ani jedno z toho co napisem ma uz trapit nebude
Ale urco pridu nove veci,co ma mozno budu srat
az nastupujete a vystupujete, suprava ma ciac, ako jedny dvere. ked vlak stoji v stanici a je po case odchodu, pobehnite prosim, nie sme tu len pre vas.
a hlavne az sa budete stazovat ja bordel co vlakoch a meskanie zamyslite sa, kde to vsetko zacina a o com vyssie pisem
No že do nej musím chodiť...