Ja sa neustále pýtam ako je to možné, že niekto môže mať sex bez lásky? Milovať sa s niekým ku ktorému nič necítim. Má to nejaký zmysel? Nezažili ste neviazaný sex? A čo ste potom pocitovali? Sklamanie, smútok, potešinie, túžbu, bolo tom pre vás niečo nov
este som sa s tym nestretla a ani nexcem .. pripada mi to jak keby sa clovek kurvil,ked sa s niekym vyspi len tak pricom spolu ani nechodia ci uz sa poznaju alebo nie ..... .
Dnes nieje v móde sa viazať takže hm daké spríjemnenie záveru večera?... a neosobný ?neviem čo si pod tým mám predstaviť "D že sa na tom nebudú podielať osoby ale zvery či dokonca veci?
Sex nikdy nebude neosobný. Pre ten okamih, preboha, keď sa ťa niekto dotýka a ty jeho, pretože to chceš, je úplne jedno, či ho poznáš pol storočia alebo tri hodiny. Keď si hladný, tiež sa naješ a je ti jedno, či si to jedlo niekedy videl alebo nie.
keď to nie je o láske, je to o chémii, ktorá tých dvoch ľudí k sebe priťahuje a keď nechcú vzťah, alebo proste nemajú v danej situácii čas riešiť také veci, sú radi, že sú na mieste, kde sú osamote a obaja majú chuť, tak prečo nie
@nobile sama sa však čudujem, že som vyprodukovala zo seba takúto vetu, pretože predtým som bola taký typ človeka, ktorý to tiež bez lásky neuznával, proste sa mi to "bridilo", no neskôr som pochopila, že aj chémia má veľkú silu avšak, nie všade tá chémia funguje, preto keď nefunguje prichádzam s frázou, že sex bez lásky neuznávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov