Dnes som sa pozastavila nad otázkou, ktorú mi položila jedna staršia pani. Spýtala sa ma, čo mi hudba v živote dala.V tej chvíli ma nenapadlo nič, čo by som jej na to mohla povedať. Tak som sa len pousmiala a odpovedala jej na otázku otázkou, prečo sa ma
emócie, rytmus, neustálu chuť tancovať, veľa pekných koncertných chvíľ, zimomriavky a postavené všetky chlpy na rukách, silné chvíle dumania a tak.
a najmä som sa naučila, že ľudí so zmýšľaním mne podobným je mnoho, takže nie som jediný nepochopený jedinec na tomto svete a to je strašne fajn pocit. to napr. vďaka Molkovi sa cítim ako normálne fungujúci jedinec
popravde, vedela by som bez toho prežiť, ale keď už, tak:
rozšírenie slovnej zásoby v cudzích jazykoch, pár zážitkov/historiek, fajn zvukovú kulisu pri učení/zaspávaní/cestovaní...., spoločné konverzačné témy, dokonca aj spomínanú inšpiráciu, niekoľko hádok s bratom i inými ľuďmi...
Neviem ako to , vysvetliť , ale jednoducho , pre mňa život bez hudby nemá zmysel , ochotne by som si strelil gulku do hlavy keby som nepočul . Toť moja odpoveď , skrátene , dala mi život.
tak hudba je prirodzena pre zivot podla mna kazdy si ju obcas musi vypocut staci sa pozriet na nejake kmene v pralesoch a podobne , tancuju bubnuju a spievaju hudba je proste k zivotu potrebna a urcite mi dala aj nejake tie nazory na svet
@monittka a co ti potom odpovedala na tvoju otazku ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a najmä som sa naučila, že ľudí so zmýšľaním mne podobným je mnoho, takže nie som jediný nepochopený jedinec na tomto svete a to je strašne fajn pocit. to napr. vďaka Molkovi sa cítim ako normálne fungujúci jedinec
a dala mi potešenie, radosť, inšpiráciu, smútok, radosť, východisko z depresie, okorenila mi samotu
rozšírenie slovnej zásoby v cudzích jazykoch, pár zážitkov/historiek, fajn zvukovú kulisu pri učení/zaspávaní/cestovaní...., spoločné konverzačné témy, dokonca aj spomínanú inšpiráciu, niekoľko hádok s bratom i inými ľuďmi...
@monittka a co ti potom odpovedala na tvoju otazku ?
Lebo je evidentné, že tá otázka je ironická...