keď nemajú chochmes, chrbtovú kosť, tvária sa, že majú radi úprimnosť, ale v skutočnosti ju úplne neznesú, keď sa vtierajú a sú neúprimní a keď chodia so svojimi problémami vytetovanými na čele.
egoizmus, netolerancia, alibizmus, odlišné metre pre seba a pre iných, silná snaha zapadnúť alebo naopak prílišná snaha vytŕčať, konfliktnosť, hlúposť, chcenie mať všetko zadarmo a hnev, keď to tak nie je, neférovosť....nechce sa mi hľadať všetko, ale určite by sa toho našlo ešte vééľa
Namyslenosť.A keď si myslia že oni sú všetko a všetci okolo sú len nič a pri tom sú to len obyčajný ľudia a nuly. A ešte také baby čo si machrujú že ich pretrtkali šiesti naraz a robia zo seba kurvy a sú to pri tom obyčajné 13-ky.. Pche
kostra a tá náplň okolo a to nehmatateľné v hlavách a...mám síce ľudí ako takých rada, ale v posledných týždňoch ma štve všetko humanoidné čo okolo mňa prejde
uz asi vsetko su vynimky ako moj priatel, rodina, priatelia, ale vacsina ludi okolo mna mi lezie na nervy a vadi mi na nich vela veci. nemam na nich naladu poslednu dobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a ešte keď sa niekto vtiera.. úplne každému
aha a neschopnosť pomáhať, z tej ma ide rozhodiť.
ohováranie
ze su ako supy, hrabose, nenazrane svine
V poslednom čase sa jedna osoba, ktorú mám rada tvári, ako keby to čo robí nikto tak dobre nedokázal. A cítim tam aj nejakú tú rozmaznanosť.