Čo vám najviac prekáža na ich správaní al. správaní ich psov? (nezbieranie exkrementov, štekot v skorých/neskorých hodinách a pod..) ..alebo si to nevšímate a neprekáža vám to?
Mne najviac vadí, že mnoho psíčkarov si psov nechytí keď vidia že ide nejaký napr. bežec. Mne sa to stalo už niekoľko krát, že som behala a zamnou sa rozbehol štekajúci pes. A trz čo si myslieť či sa chce len hrať alebo chce na mňa zaútočiť. A ešte si majiteľ otváral na mňa hubu prečo ja nezastanem a kľudne neprejdem pokiaľ má pes nebude mať na dohľad. Ale to len niektorý. Väčšina si ich zvyčajne chytí alebo ich zavolá ale zopár krát som už nemala ďaleko od infarktu.
keď nechajú po nich hovná vonku, keď majú niekde von pusteného svojho trhača a on sa za mnou so štekotom a vycerenými zubami rozbehne a jeho majiteľ mi povie "nebojte sa ho, on vám neublíži", keď ho majú pusteného aj keď sa za mnou nerozbehne, pretože sa aj tak cítim ohrozene a obmedzuje ma to, lebo ich musím obchádzať, keď sa dáka žena na verejnosti necháva olizovať svojim škaredým malým psom, je to hrozne nechutné.. a ešte keď sa k psom ľudia spravajú ako k malým deťom "oňuňuňu moje mauickéé ňuňuuu cmuk cmuk", grcám z toho
keď ja idem so svojím relatívne malým psom na vôdzke a oproti nejaký dement s pusteným vlčiakom, čo sa rozbehne ku mne ešte vykrikuje "on neublíži" a tak alebo keď niekto nechá potulovať sa svojho psa len tak kade tade...
ako psickar mozem povedat ze nemam rada ked sa na mna niekto pozera akoby ho isiel moj pes zabit hlavne ze je na voditku a je to maximalne mierumilovny tvor -.-
napríklad nenávidím tých malých potkanov čo štekajú na všetko, vtedy ma prechádza láska ku zvieratám!!! ale hlavne ak nejaká majiteľka si pustí psa kade tade, ho skoro zrazím s bicyklom, pretože mi vbehne pod cyklisťák a ja som ešte na vine, tak to ma riadne nasere a ešte keď serú tam kde nemajú a nezbierajú to, nikto nie je zvedavý na hovná na botaskách
mne prekaza, ked pustaju svojich psich milacikov na pieskoviska (ano, stale tam chodim). hlavne mi vsak vadi, ked nechavaju volne pobehovat bojove plemena bez nahubku (na temu bojovych plemien pripravujem rozsiahly blog, takze stay tuned!). to su pripady, kedy by som majitelov jednoducho zastrelil. zastrelil a naboje nechal preplatit.
ale stretol som jednu milú 20 ročnú psíčkarku a bola super, možno 3 hodiny sme s ňou boli s kamarátom a mala huskyho, ktorý na každého skákal a ho olizoval a stále keď ju vidím, tak ukľudnuje tých ľudí že sa nemusia báť a pod.
nejaka pizda mala svojho psa,o dosť väčšieho od môjho, pusteneho len tak čiže som chcela prejsť s tym mojim čo bol na voditku (nikdy ho nenechavam pusteneho len tak kvôli takymto dementom ) lenže ten jej maly hajzel sa rozbehol k mojmu a skoro ho zožral , ked som ho zobrala na ruky ešte na mňa vyskakoval,a jeho majitelka ku mne len prišla s takym pohoršenym pohladom ( asi som mu ho mala nechať zožrať ) a zobrala toho svojho chuja preč, ale na voditko ho nedala ....
asi vsetko uvedene, ked maju pusteneho psa, ktory ich neposlucha, ked komukolvek povedia "neboj sa, nic ti neurobi", ked sa k psom spravaju prilis maznavo (ale to nemam rada ani v suvislosti s malymi detmi) a tak.... a sama mam psa a vseobecne mam zvierata rada
že máme vkuse ocikanú bránku, že mi susedov pes zavýja pod oknom, paradoxne ten môj je ticho.. a ešte mi vadí, keď to má niekto len tak navolno pustené resp. nedáva na psa pozor
je pravda ze na dedine s tym nemame az taky problem, ale pred par dnami sa mi stalo ze som sla von so psom a v jednom dome maju rodinku pidbulov a kedze ja mam krizenca dogy tak je to docela zaujimave... ale to prebehla v pohode ale o par domov dalej mali vo dvore civavu a ta sa rozbehla za nami... a behala asi meter od nas a blafkala jak zmyslov zbavena... a najlepsie bolo ked visiel majitel a ta jeho poznamka " ale moje... ved tomu psovi by si nestacilo ani na veceru..." a ja mu na to " radsej si zavrite branu, aby to tak aj nakoniec nebolo..."
vadi mi hlavne to, ze ich (niektori)nemaju na voditku, a nedajboze sa to za mnou rozbehne...a samozrejme asi ako kazdemu mi vadia tie nepozbierane exkrementy...
Proti psíčkarom nič.. skôr správanie niektorých ľudí.. huckanie psa na ľudí, to že psa nevycvičia a ten šteká a útočí na druhých, ak nechajú svojho psa robiť hovienka kdekoľvek.. v strede chodníku, na detskom ihrisku.. a neodpracú to po ňom..
proti psickarom ani nic, kedze som *milovnicka psov*, ale neznasam ked je branka pol metra a za nou dvojmetrovy zuriaci pes. Takych majitelov by som niekde zatvorila
Pes ma byt na voditku, ak sa s nim majitel pohybuje na uzemi nasho mesta, vinimkou su priestory s dovolenym volnym pohybom psov. Pes nema skakat a inak spinit cudzich ludi. A vadi mi ak si majitel po svojom psovi neuprace a nechava ho ostievat cudzi majetok, ktory tak poskodzuje.
-
Ine mi nevadi, ... ani stekot. Ten pes pokial nieje uplne sprosty a nema dovod, tak so stekanim prestane.
@sipimoponkapa Kto povedal, že je toto spiknutie proti psíčkarom? To sa nemôže nikto posťažovať na chyby, ktoré robia ? Ja sama som psíčkarka a normálne sa pýtam, čo ostatným ľuďom prekáža, pretože sama pozorujem obťažujúce správanie niektorých psov a už som dostala aj neoprávnenú sťažnosť na "môjho" psa.
No väčšinou mi lezú na nervy tí čo majú tých malých psov, a ich komentáre chyťte si toho "veľkého" psa atď. naozaj by ste sa mali kľudniť, nie všetky veľký psíkovia sú zlý, to ty Vaši malí sú viacej agresívnejší ako ty veľký.
prekaza mi ked sused ma pusteneho psa z dvoru a ja nemozem ist so svojim psom na prechadzku a idem na bycikli a zacne zamnou behat pes je tam aj maitel anic neurobi a ja si musim davat pozor abz som toho psa nezrazil
Asi najviac mi lezú na nervy tie paničky malých psov. Ako ich zdvíhajú do vzduchu pri najmenšom náznaku záujmu zo strany môjho psa (v meste ho mám vždy na vodítku, neublížil by ani muche) najnovšie som dokonca videla ako panička zdvihla psa vodítkom do vzduchu, ten pes okamžite začal zo strachu kvičať a ona si myslela, že je kvôli môjmu jakeovi. A potom sa divia, že čo sú tie psy také neurotické. A tiež je úžasný jeden sused, čo v spoločnom dvore (panelák) necháva samé psie hovná, necháva zvratky po svojom psovi na chodbe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
máme predsa špeci papierové sáčky na hovienka a havi po 22:00 nešteká
nejaka pizda mala svojho psa,o dosť väčšieho od môjho, pusteneho len tak čiže som chcela prejsť s tym mojim čo bol na voditku (nikdy ho nenechavam pusteneho len tak kvôli takymto dementom ) lenže ten jej maly hajzel sa rozbehol k mojmu a skoro ho zožral , ked som ho zobrala na ruky ešte na mňa vyskakoval,a jeho majitelka ku mne len prišla s takym pohoršenym pohladom ( asi som mu ho mala nechať zožrať ) a zobrala toho svojho chuja preč, ale na voditko ho nedala ....
-
Ine mi nevadi, ... ani stekot. Ten pes pokial nieje uplne sprosty a nema dovod, tak so stekanim prestane.