Keď niekto donekonečna rieši iba materiálne veci, peniaze, výzor a myslí si aká je výhra, keď si donekonečna melie svoj názor bez snahy pochopiť názory iných, keď je prehnane cynicky, atď atď
Neviem co mi vadi najviac, je toho viac - ked si nevazia prirodu a zivotne prostredie a hadzu odpadky a spaky na zem, ked su zbytocne prilis hlucni, ked klamu postojom a pretvaruju sa, absencia sebareflexie a sudnosti
A este nemam rada netolerantnych, zadubenych ludi, ktori si myslia, ze aki su dominantni a nik im nic nemoze - to su vacsinou ti co si pustaju hudbu nahlas bez sluchadiel, nerespektuju nocny klud a pod.
Uprimne, vsetko
Ja mam len taku urcitu skupinku okolo seba, ktora mi nevadi a do ktorej priebezne vpustam novych ludi alebo ich obmienam. Ale vsetci ostatni su kokoti. Len my sme lietadla.
Keď sú vulgárni. Keď obhajujú nejakými útržkami chýb druhých, svoje vlastné zlodejstvá a správanie a stavajú to na rovnakú úroveň. Keď niekto volí Fica, Kotlebu. Bugára. Keď je niekto evidentne nedostatočne inteligentný, a neuvedomuje si, že články, ktoré na internete nájde, nemusia byť pravdivé, a slovíčka" asi" "pravdepodobne" "podobne ako" a iné prirovnania vecí ktoré prebehli za úplne iných podmienok prirovnávajú k sebe a na základe týchto článkov hlásajú svoje múdrosti do sveta.
No a okrem toho, mi vadí, keď je niekto hajzel, v zmysle, keď sa tak správa.
Keď si myslia, akí sú strašne dôležití. Keď využívajú svoju funkciu a postavenie. Alebo keď rozhodujú na základe sympatii a nie objektívneho vnímania.
No a čo sa mi nepáči na ženách, tak to ste sa tu už iste dočítali, takže to nebudem písať znova.
Ja som si inak seriózne myslel, že všetci ľudia sú rovnakí, v zmysle toho ako dokážu rozmýšľať. Keď som bol malý, resp. mladší, tak mi to prišlo ako úplne normálne, že som na základe niečoho si vytvoril názor, nie nevyhnutnú pravdu, názor na základe niečoho ktorý je aj vyslovený spolu s názorom. Keď ja som mohol dospieť k podľa mňa správnemu a jasnému názoru na istú vec, tak k tomu predsa museli dospieť všetci.
Vidím, že to tak nie je.
A že dokonca väčšina má názor úplne odlišný, a pre mňa úplne hlúpy. Hľadaním príčin prečo to tak je, a prečo tých hlúpych názorov je viac, nie len dokazuje, že voľby nie sú najlepšou možnosťou ako zvoliť niekoho správneho, ale hľadaním príšin nič nezmením, a nezískam. Nemám možnosť ako niečo zmeniť. To je nekonečný proces.
Keď tak pozerám, tak som veľmi zvedavý, koho bude voliť sestra, ale predpokladám, že buď nebude, alebo Kotlebu.
tuposť, obmedzenosť a neinteligencia... proste, ked ma niekto v hlave nasrate... a tiez radikalizmus, najmä politický a náboženský (a teiž vegetariánsky resp. vegánsky)
To, že veľká časť ľudí vidí len seba a dokáže druhého úplne "zabiť" aby si ustrážila svoje územíčko... a ani nie to, ale aj to, źe im je to jedno... že ľudia proste ublížia trvalo druhému trebars a ľahajú si spať s pokojným svedomím, že však čo, mne je dobre...
toto asi najviac
a inak nemám rada, ako ľudia nevedia existovať vo vzťahoch. Koľko antitalentov na to je. Koľko je ľudí, čo ani nevedia komunikovať a všetko riešia urážaním, emociálnymi výlevmi a podobne. A hlavne mi vadí, keď sa serú do vecí, do ktorých ich nič nie je, obmedzujú druhého, džabú sa mu do života a nechápu, źe na to nemajú právo
ked stoja na eskalatore v metre na lavej strane. to je jedina vec cez ktoru sa nedokazem preniest, pracujem s tym uz niekolko rokov. proste nedokaze pochopit ako to moze niekto okamzite nepochopit ten system.
ked mi niekto neuhne dostane laktom do rebra a boh vie aky spicaty ho mam nedokazem sa ovladat v tejto veci fakt.
že ako spoločnosť sme síce v najvyspelejšom období v histórii ľudstva, ale to len kvôli zásluhám niektorých inteligentných jednotlivcov.
Inak stále väčšina volila trumpa, volí SNS/Smer/Kotlebu, sú skeptickí ku globálnym klimatickým zmenám, ale idú sa do hrude byť kvôli imigrantom.
štve ma, že spoločnosť sa vezie na úspechoch inteligentných ľudí ale nikto inteligentných nepočúva, lebo sú to "slniečkári zapredaní" a väčšinu krajín riadia najmenej schopní populisti.
najviac asi .. keď sú bezcitní, keď im to menej myslí, sú zlomyselní alebo povýšeneckí .. všeobecne mi vadí keď ľudia ukazujú že sú niečo viac alebo že majú vyššiu hodnotu, stretavam sa s tým dosť často a je to nechutná vlastnosť
Som mizantrop. Vadí mi na nich skoro všetko. Zväčša to, že nemajú rozum, hrajú sa na inteligentov, ale morská uhorka má väčšie IQ ako oni. Neznášam ked sa niekomu posmievajú (ideálne za niečo, za čo ten človek ani nemôže), úplne nenávidím ľudí, ktorí sa nevedia postarať o vlastné deti či zvieratká a vedela by som to tu písať do nekonečna.
Keď ohovárajú a následne prekrúcajú a keď sa starajú do čoho ich nič(napr. prečo neješ mäso) a keď sú jednoducho prijebaní... bože! A keď chodia po ľavej strane chodníka, to ma vie neskutočne nahnevať
klamú, vymýšlašlujú, prekrucaju, su sebeckí, hlúpi, maju velke ego a nevedia si priznať chybu a tak ďalej ... čiže pravy opak mňa
... jedna spešl - keď idu na aute pomalšie ako je predpisana rychlosť - to by som zabijal niekedy
Také bežné veci čo si neuvedomujú:
Že mnoho vecí sa dnes dá vybaviť už aj inak ako osobne. Hlavne keď niekto povie "tak sa dohodnime, že sa stretneme a tam vyriešime náš projekt." - Yeah sure, tam sa dohodneme na tom čo bude každý z nás robiť zvlášť.
Že keď niekomu voláš, tak nie je rok 1999 a nemáme kredit ale paušály donekonečna a nemusíme čo najskôr skončiť hovor lebo nám telefóny vybuchnú v ruke alebo čo.
Že ničením prírody sa nemyslí ničenie prírody ale to, že dávame jed do našej vody, vzduchu a pôdy a tým otrávime seba.
@vreskot000 to tvoje je tiež dobré príklad z môjho života:
Kamoška nemala rada Bratislavu, lebo sa tam podla nej nič nedialo - lebo chodila z výšky rovno domov do Rusoviec a posledný bus jej chodil nejak okolo osmej, tam sa nudila - lebo tam so sebou nemala ani laptop pretože, načo ho bude prenášať na tie 4 dni, ktoré je v Bratislave, a bola by aj dlhšie ale načo keď - nemá rada bratislavu, lebo sa tam nič nedeje a nudí sa tam. FUCK LOGIC
@mix ono to je tak, že ľudia, ktorí sa nudia, vymýšľajú len. a proste to malomeštiacke myslenie... čo kde, o kom, prečo načo začo, človeku spočiatku vadí... snaží sa proste akosi aklimatizovať, ale po čase to človeku začne vadiť, lebo je opozeraný, okukaný.... to je tak.... sa človek bojí aj suseda dačo opýtať, lebo sa dozviem aj to o sebe, čo nie je pravda ach
Keď druhým vnucujú ich názory alebo to, ako má človek žiť...
Celkovo je podľa mňa zbytočné a otravné strácať čas s tým niekoho presviedčať o niečom takom ako koho voliť, ako sa stravovať, najmä keď ma o tom presviedča niekto kto očividne prečítal pár článkov a už sa cíti ako chodiaci patent na rozum...
Ja som tolerantný, vypočujem, ale nikdy nikomu nevnucujem názory, ani ma nebaví argumentovať...
V dnešnej dobe je plno ľudí ktorí by sa "bili pre svoju pravdu" a je to vyčerpávajúce s nimi vôbec viesť diskusiu.
Keď sa ma niekto snaží priviesť na tu,, správnu'' cestu a nezaujíma ho, nakoľko som toho schopná a co mi vyhovuje, ale zaujíma ho len to, čo by vyhovovalo jemu, keby som bola iná. To je naozaj veľmi smutné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a absencia tolerancie
Ja mam len taku urcitu skupinku okolo seba, ktora mi nevadi a do ktorej priebezne vpustam novych ludi alebo ich obmienam. Ale vsetci ostatni su kokoti. Len my sme lietadla.
No a okrem toho, mi vadí, keď je niekto hajzel, v zmysle, keď sa tak správa.
Keď si myslia, akí sú strašne dôležití. Keď využívajú svoju funkciu a postavenie. Alebo keď rozhodujú na základe sympatii a nie objektívneho vnímania.
No a čo sa mi nepáči na ženách, tak to ste sa tu už iste dočítali, takže to nebudem písať znova.
Ja som si inak seriózne myslel, že všetci ľudia sú rovnakí, v zmysle toho ako dokážu rozmýšľať. Keď som bol malý, resp. mladší, tak mi to prišlo ako úplne normálne, že som na základe niečoho si vytvoril názor, nie nevyhnutnú pravdu, názor na základe niečoho ktorý je aj vyslovený spolu s názorom. Keď ja som mohol dospieť k podľa mňa správnemu a jasnému názoru na istú vec, tak k tomu predsa museli dospieť všetci.
Vidím, že to tak nie je.
A že dokonca väčšina má názor úplne odlišný, a pre mňa úplne hlúpy. Hľadaním príčin prečo to tak je, a prečo tých hlúpych názorov je viac, nie len dokazuje, že voľby nie sú najlepšou možnosťou ako zvoliť niekoho správneho, ale hľadaním príšin nič nezmením, a nezískam. Nemám možnosť ako niečo zmeniť. To je nekonečný proces.
Keď tak pozerám, tak som veľmi zvedavý, koho bude voliť sestra, ale predpokladám, že buď nebude, alebo Kotlebu.
Vtedy ich nie že nenávidím, ale proste nemusím
Inak všeobecne jedna taká mala vec ... to keď meškajú
toto asi najviac
a inak nemám rada, ako ľudia nevedia existovať vo vzťahoch. Koľko antitalentov na to je. Koľko je ľudí, čo ani nevedia komunikovať a všetko riešia urážaním, emociálnymi výlevmi a podobne. A hlavne mi vadí, keď sa serú do vecí, do ktorých ich nič nie je, obmedzujú druhého, džabú sa mu do života a nechápu, źe na to nemajú právo
mna nevynimajuc
ked mi niekto neuhne dostane laktom do rebra a boh vie aky spicaty ho mam nedokazem sa ovladat v tejto veci fakt.
Inak stále väčšina volila trumpa, volí SNS/Smer/Kotlebu, sú skeptickí ku globálnym klimatickým zmenám, ale idú sa do hrude byť kvôli imigrantom.
štve ma, že spoločnosť sa vezie na úspechoch inteligentných ľudí ale nikto inteligentných nepočúva, lebo sú to "slniečkári zapredaní" a väčšinu krajín riadia najmenej schopní populisti.
... jedna spešl - keď idu na aute pomalšie ako je predpisana rychlosť - to by som zabijal niekedy
Že mnoho vecí sa dnes dá vybaviť už aj inak ako osobne. Hlavne keď niekto povie "tak sa dohodnime, že sa stretneme a tam vyriešime náš projekt." - Yeah sure, tam sa dohodneme na tom čo bude každý z nás robiť zvlášť.
Že keď niekomu voláš, tak nie je rok 1999 a nemáme kredit ale paušály donekonečna a nemusíme čo najskôr skončiť hovor lebo nám telefóny vybuchnú v ruke alebo čo.
Že ničením prírody sa nemyslí ničenie prírody ale to, že dávame jed do našej vody, vzduchu a pôdy a tým otrávime seba.
Kamoška nemala rada Bratislavu, lebo sa tam podla nej nič nedialo - lebo chodila z výšky rovno domov do Rusoviec a posledný bus jej chodil nejak okolo osmej, tam sa nudila - lebo tam so sebou nemala ani laptop pretože, načo ho bude prenášať na tie 4 dni, ktoré je v Bratislave, a bola by aj dlhšie ale načo keď - nemá rada bratislavu, lebo sa tam nič nedeje a nudí sa tam. FUCK LOGIC
Celkovo je podľa mňa zbytočné a otravné strácať čas s tým niekoho presviedčať o niečom takom ako koho voliť, ako sa stravovať, najmä keď ma o tom presviedča niekto kto očividne prečítal pár článkov a už sa cíti ako chodiaci patent na rozum...
Ja som tolerantný, vypočujem, ale nikdy nikomu nevnucujem názory, ani ma nebaví argumentovať...
V dnešnej dobe je plno ľudí ktorí by sa "bili pre svoju pravdu" a je to vyčerpávajúce s nimi vôbec viesť diskusiu.