Keď som rok dozadu vyhral zápas s hanblivosťou a povedal som babe ktorá sa mi páčila e ju chcem. Poslala ma preč a ja som si uvedomil že ani nemala dôvod mať záujem, a odvtedy som zapracoval trochu a niesom zamastený nerd s vyrážkami po tvári, účesom na misku, čo sedí pred PC celý deň a nemá žiadne sebavedomie
To, že som spoznala priateľa. Sme úplne rovnakí a v podstate mi nastavuje zrkadlo a to ma vážne veľa ovplyvňuje.
A potom asi to, že som pred pár rokmi začala maľovať a písať... Ono sa to nezdá, ale vďaka tomu sa človek skutočne formuje.
smrť dedka, rozvod rodičov, rozchod, práca, vysoká škola ... a pokračuje stále ďalej (momentálne som to zoradil od najsilnejších vplyvov po najmenej silné)
Napr. taký výchovný moment. Keď som bol asi tretiak na ZŠ tak sme sa s triedou vracali z nejakej akcie (asi výchovný koncert) a po vystúpení z autobusu som ako zasran odhodil použitý cestovný lístok na zem. Jedna pani si to všimla, prišla za mnou a dala mi ho do ruky so slovami: "Niečo si stratil"
Odvtedy nevyhadzujem odpad kade tade.
Ako sa hovorí: Ohýbaj ma mamko, kým som ešte Janko...
Vlastne si s hrôzou uvedomujem, že mne sa nič zásadné v živote nemení. Celých 18 a 3/4 rokov som vlastne skoro stále taká istá. Aj keď sa stane niečo "väčšie" , ja som stále rovnaká. Nie je to divné?
Rozvod rodicov, otcim, rozchod 2x, zly vyber VS, zopar diagnoz...v podstate vsetko negativne veci, aj preto musim tak neuveritelne bojovat aby som vedela mysliet a zit trochu pozitivne.
Psychicke problemy spred roka na jednej strane ma to posilnilo, na druhej strane sa zo mna stal uplne uzavreta osoba ale v podstate som rada pretoze este doteraz by som riesila take prkotiny ako niekedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@scimitar101 fandim aj tebe!
A potom asi to, že som pred pár rokmi začala maľovať a písať... Ono sa to nezdá, ale vďaka tomu sa človek skutočne formuje.
jedna lúka
jeden víkend
jedna rodina
jedno rozhodnutie
niekoľko ľudí
niekoľko kníh
Odvtedy nevyhadzujem odpad kade tade.
Ako sa hovorí: Ohýbaj ma mamko, kým som ešte Janko...
Ty máš čo písať o gramatike.. s a z preštuduj!
so a zo
V jednej diskusii.. chcel som reagovať, ale potom som to tak nechal. Keďže, ty si veľký gramatikár.