Budem možno trapná,a ak bude admin chcieť,môže túto diskusiu kľudne zmazať...možno už raz založená bola...ak hej tak sa vám ospravdlnujem...ale pýtam sa vás čo vám pomáha ked sa cítite mizerne?v poslednej dobe sa cítim hrozne....
tak ked mozem tak ja si pustim vzdy nejaku velmi msutnu pensicku(pre mna avril lavigne - nobodys home)..pekne sa vyplacem....a potom sa mi ulavii...zacnem mylsiet na nieco pekne..pustim pekne pensicky..vesele..rychle...a usmejem saa
Fajn diskusia, len si nemyslim ze sa to da takto zovseobecnit. Ja osobne podporujem autosugesciu. Postavis sa pred zrkadlo a usmievas sa. Alebo ides do spolocnosti a tvaris sa stastne. Skor ci neskor sa to na teba urcite nalepi. Aspon u mna to funguje
Mne je vždy super, takže neviem poradiť. Ale ako tu už padlo zopár názorov, tak tiež si neviem vynachváliť tmu a samotu... a keď je k tomu moja obľúbená hudba... dokonalé...
Ale ešte niečo ti napíšem. Toto ma núti vždy sa vyškierať:
Dobrá nálada nevyrieši všetky vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať!
Blues, prejsť sa, nejaká fajná depersívna muzika (súhlasím s 25), zahrať si na niečom alebo nakresliť niečo alebo napísať niečo alebo akokoľvek sa umelecky vybúriť , byť chvíľku sám a mať čas upratať si bordel v gebuli, trieskať päsťami do postele.. A počul som aj také, že strčiť si hlavu do chladničky
Ale najlepšie je jednoducho v úplnej tme zhodiť sa na zem (na zem, nie posteľ), počúvať hudbu poprípade decentne usŕkavať červené vínko a počúvať pri tom nejakého Nohavicu..
hm take stawy total neznasam.... nwm rewem jak wadna proste placem az ma z toho hlawa boli pustim si hudbu hoci aku keru mam rada abo sadam na bike abo dem ku kamoske ta je na tie moje stawy zvyknuta
hudba vie najviac ukludnit, ale aj pekne zdeptat inak kamosi za tych som aj ja...to je liek na vsetko...a ked uz je toho na mna fakt moc, tak pekna prechadzka niekde daaaaleko od vsetkeho...
nvm ci pomozeem .. ale mnee pomaha veľmi hudba, hlavne ked je taka pomalaa a mozem sa pri nej vyplackat .. a potom ked zajdem do pprírody a sadnem si na travu niekde pri lesiku a nad vsetkým rozmyslam .. co a preco sa tho stalo .. co mam robit .. a pridem na super myslienky .. jednak na namety na basnicku aebo thak vseobecne .. a nabuduce si musim zobrat aj pero a papier do ruky .. tho aby som si zapisala na co som prisla lebo potom pri tom vsetkom strese co je v skole a doma na to zabudneeem
Ahoj..Prečítala som si aj iné komentáre a hneď v jednom som zbadala,že niekto svoje nálady alebo teda problémy rieši alkoholom..Podľa mňa však odpoveď na niektoré problémy a podobne nenájdeme v alkohole..Alkohol nič nerieši..To sú podľa mňa už veľmi zúfalí ľudia,ak si myslia,že alkoholom niečo vyriešia..Ja,ak mám depku,tak jednoducho vyhľadávam ľudí-kamarátov,ktorí sú moja krvná skupina..teda šialení..Ja nudu nepoznám a preto okolo seba takých ľudí potrebujem..Pri nich dokážem zabudnúť na všetko a proste sa odviažem..nemohla bysom sedieť doma..Potrebujem niekam vtedy vypadnúť..No a ak ani to nezaberie tak jednoducho počúvam hudbu,ale nie slaďáky,tak by to bolo ešte horšie..No,snáď ti tento môj názor nejako pomohol..Ak áno,budem rada,že si vonku z blbej nálady ..papa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ale ešte niečo ti napíšem. Toto ma núti vždy sa vyškierať:
Dobrá nálada nevyrieši všetky vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať!
neviem ako sa to vola ale ja som ten typ co ma naladu podla pocasia takze aj ked mi je hrozne a zasvieti slniecko tak sa to zlepsi trochens
noo a jedlo ale to neviem ci mi pomaha ale ked mi je zle tak proste zeriem
Ale najlepšie je jednoducho v úplnej tme zhodiť sa na zem (na zem, nie posteľ), počúvať hudbu poprípade decentne usŕkavať červené vínko a počúvať pri tom nejakého Nohavicu..
A tiez mi pravdaze vie pomoct rozhovor s niekym koho mam rada a kto ma rad mna