Životného spoločníka s ktorým robím všetko. Je to ako keby som bola sama, len lepšie - keď mám na niečo chuť, ale samej sa mi nechce, mám s kým cestovať, jesť, leňošiť robiť všetko čo chcem, nemusím riešiť že mám o kilo naviac alebo chlpy a môžem si plniť sny a mám niekoho kto je vždy pri mne a podporí ma ...a viem že som pre niekoho tá najlepšia, mám niekoho kto mi je blízky a môžem mu 100% dôverovať a spoľahnúť sa a viem, že s nim budem mať krajšiu budúcnosť .. Proste len obyčajný život, ale lepší lebo je vo dvojici
Akysi pocit vacsej spokojnosti.. ale tento pocit je asi iracionalny, pretoze k zivotu vlastne nepotrebujem partnera, dokonca mam viac volnosti, mozem sa venovat comu chcem a kolko chcem...
na druhej strane, ako pise @4 tie spolocne aktivity.. napriklad, s jednou byvalou sme dost turistikovali aj bivakovali.. samemu by sa mi nechcelo ist asi bivakovat do prirody.. ale zas to mozem ist robit aj s kamosom.. a aj veru pojdem buduci rok ak ma clovek dobrych kamosov, s ktorymi vie naplnit hodnotne cas a kopec vlastnych zalub tak absenciu vztahu dokaze celkom uspesne kompenzovat
Pre mna vzdy bola predstava vztahu taka, ze “we can fight this world together”, proste ze ten clovek je prvorady a kym sa mame, vsetko je dobre a cokolvek co nam svet prichysta zvladneme spolu.
v podstate presne tak ako píše @limetkajaja v @4
mať niekoho kto so mnou rád prežije život a budeme sa navzájom podporovať a nebudeme chcieť zmeniť jeden druhého.. to je asi najpodstatnejšie...
sakra birdz mi dnes veľmi vyvoláva hlas z podvedomia že to čo mám teraz za vzťah, to veru nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
na druhej strane, ako pise @4 tie spolocne aktivity.. napriklad, s jednou byvalou sme dost turistikovali aj bivakovali.. samemu by sa mi nechcelo ist asi bivakovat do prirody.. ale zas to mozem ist robit aj s kamosom.. a aj veru pojdem buduci rok ak ma clovek dobrych kamosov, s ktorymi vie naplnit hodnotne cas a kopec vlastnych zalub tak absenciu vztahu dokaze celkom uspesne kompenzovat
Bohuzial, uz nie som taka naivna.
realisticky
mať niekoho kto so mnou rád prežije život a budeme sa navzájom podporovať a nebudeme chcieť zmeniť jeden druhého.. to je asi najpodstatnejšie...
sakra birdz mi dnes veľmi vyvoláva hlas z podvedomia že to čo mám teraz za vzťah, to veru nechcem