Bike ked som bola mala ale inak moju oblubenu vans mikinu na jednom koncerte, na to mam doteraz tazke srdce dufam ze sa zlodejovi na druhy den rozpadla!!
Bicykel manželke, ale už sme boli svoji, keď som jej ho kupoval, takže v rámci bezpodielového spoluvlastníctva manželov to beriem jak keby mne ukradli, hajzli!
Dáždnik... Mala som úžasný, červený, vystrelovaci dáždnik, vzdy som sa tešila na to, ako bude pršať, aby som si ho mohla zobrať a raz v škole som si ho dala na skrinku, aby vyschol a poobede tam už nebol zlomilo mi to srdce a keď som osla domov, tak som zmokla
Raz mi ukradli na diskotéke peňaženku a hodili ju do záchoda našťastie som tam mala len 5€ a žiadne bankomatove karty a bola som rada že som si nemusela vybavovať nový op
Na intraku mi z izby ukradli notebook, hodinky, peňaženku s dokladmi, musela som platiť za nové doklady a keď som sa pýtala prečo tak bola nepríjemná na policii že mám byť rada že mi nedala pokutu že si nedávam pozor na veci
Nam vykradli dom tak ze som ho 2 tyzdne davala dokopy. Prvu noc sme spali vsetci v obyvacke na zemi spolu pretoze nam znicili aj nabytok.Vsetko bolo z kazdej policky ci skrinky vyhadzane von este aj maso z mraznicky.
@borovy Nie. Nepôjdem. Aj keď idem s nejakou partiou a oni si chcú ísť niečo kúpiť tak ja zostanem pred vchodom. Po čase si zvykli. Jednoducho sa tam nechcem vrátiť.
A ešte plastový pohár Red bull mi ukradli, za čo som doteraz naštvaný kto to urobil, lebo mal som ho ako príjemnú spomienku na jeden z naj mojich festivalov doposiaľ ...inak by pre mňa nemal až takú hodnotu, no chcel som si ho nechať skrz tej spomienky na festival
Och a jasne, na koleji (intraku) mi ukratli všetko mozne cez drahy príbor, misky, hrniec, čižmičky, drahe dizajnove salky... Všetko mozne. Je toho oveľa viac, ale fakt si uz na všetko teraz nespomeniem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Som si ho chcela len požičať, aaa..