ale vseobecne mi na vela babach najviac vadi ta totalna neschopnost si problemy s ostatnymi riesit priamo, ale iba ohovarat, zvelicovat a sirit (vela krat uplne prekrutene picoviny) poza chrbat.
Proste v tomto som nikdy taka nebola, ked som mala s niekym problemy, snazila som sa to riesit priamo s nim a nie hentak. A neskutocne mi to lezie na nervy, bila by som za to.
- keď sú holky strašne namyslené
- keď kecajú o viac-menej intímnych veciach ako je napríklad holenie nôh verejne (neviem načo sa o tom bavia s celou triedou... divné...)
- keď si nevážia to čo majú
- keď majú svojho chalana a pritom chodia s ďalšími troma (štetky )
- keď pol hodiny omdlievajú nad jednou prije*anou kabelkou, topánkami...)
falošnosť, intrigy... vypočítavosť... asi práve pre tieto veci mám za kamarátov mužov proste čisté priatelstvo ... čo sa kamarastkych vzťahov týka určite sú v tom muži lepší
lol jake ohromne veci vam vadia oblečenie po babke...dafaq? ja mam teraz niekolko oldschoolových svetrov a do nikoho tým nezasahujem, nikoho nefackám meter a pol dlhým rukávom
čo mi vadí? pri mnohých neustále lamentovanie a sťažovanie, najčastejšie na idiotského partnera, ktorý je taký, dáky, onaký a čo všetko im robí a aako trpia ale oni ho lúbia a následne ignorácia všetkých funkčných riešení a zas a znova lamentovanie a celý tento kolobeh...
Afektovani a prilis hlucni ludia mi vadia vsetci, nie len dievcata. Neznasam tiez, ked sa niekto stale spolieha na inych, vyuziva ich (hoci to su blbsi ti, co sa daju), aj ked to neviem ci sa povazuje za vlastnost, potom ked si niekto mysli, ze tvarit sa hlupo je vtipne a uplne nenavidim take, co chodia cele dni nervozne a vsetkym a na vsetko nadavaju. Celkovo ludi co maju permanente zlu naladu nemam rada
namyslenost, arogancia, povyseneckost, ze si stale musia nieco dokazovat, ake su "uzasne", a pritom to "jadro" je u vsetkych zien rovnake..........a v poslednom case stretavam mnoho manipiulativnych zien so sklonom riadit a vyuzivaz druhych, vratane mna, za co ich hned posielam do teplych krajin
ze robia radi duck face presne ako ty......ze sa hodiny vedia bavit o kokotine ze dokazu vztahy druhych rozoberat cele dni ze su prilietave pak afektovanost a smiech na silu..si asi myslia ze chalan im to zerie
co ja viem tak vacsina zien ma take pre mna neprisposobive spravanie proste cacky macky a kktiny ale je aj vela takych co take niesu a zas samozrejme aj co ja viem 70% muzov ma jebnute spravanie na moj vkus proste ludom jebe a to mi na nich vadi
ale ok ked mam napsiat take fakt zenske zle vlastnosti tak asi rozpravanie o vztahoch o citoch cele hodiny , dni alebo o uplnych blbostiach ako sa kto kedy spraval ako bol obleceny atď. potom zeny su prehnane cistotne vsetko musi byt upratane a tip top no ale ako som uz hore napsial to aj muzi su taky to uz je take nooo tento svet je jebnuty proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a že si závidia
Proste v tomto som nikdy taka nebola, ked som mala s niekym problemy, snazila som sa to riesit priamo s nim a nie hentak. A neskutocne mi to lezie na nervy, bila by som za to.
- keď kecajú o viac-menej intímnych veciach ako je napríklad holenie nôh verejne (neviem načo sa o tom bavia s celou triedou... divné...)
- keď si nevážia to čo majú
- keď majú svojho chalana a pritom chodia s ďalšími troma (štetky )
- keď pol hodiny omdlievajú nad jednou prije*anou kabelkou, topánkami...)
a ešte pár ďalších vecí...
čo mi vadí? pri mnohých neustále lamentovanie a sťažovanie, najčastejšie na idiotského partnera, ktorý je taký, dáky, onaký a čo všetko im robí a aako trpia ale oni ho lúbia a následne ignorácia všetkých funkčných riešení a zas a znova lamentovanie a celý tento kolobeh...
all time the same song again and again...
a aj toto:
na ten prvý obrázok som aj myslela ale nechcelo sa mi ho hľadať
Mne sa napriklad na nas nelubi ta priebercivost.
vulgárne dievča sa mi doslova protiví